Libnet.ro
UNICEF

14:00

La doar sase ani, un pusti a castigat peste 11 milioane de dolari in doar un an de zile

Antena3 Antena3,
La doar sase ani, un pusti a castigat peste 11 milioane de dolari in doar un an de zile

Un baietel in varsta de 6 ani a castigat peste 11 milioane de dolari, anul acesta, datorita canalului sau de pe platforma online YouTube pe care sunt difuzate clipuri in care acesta poate fi. continuă pe Antena3

Cum castiga un baietel de doar sase ani peste 11 milioane de dolari pe an. Micutul a fost inclus in topul Forbes VIDEO

Un baietel in varsta de numai sase ani din China castiga milioane de dolari pe an, potrivit revistei Forbes. Micutul afacerist reuseste o astfel de performanta dupa ce in urma cu doi ani le-a cerut permisiunea parintilor de a-si face propriul canal de YouTube.

Rata saraciei relative a fost de 25,3% anul trecut, reprezentand peste 5 milioane de cetateni

Rata saraciei relative a ajuns la 25,3% anul trecut si a inclus astfel peste cinci milioane de cetateni, valoarea indicatorului fiind in usoara scadere, cu 0,1 puncte procentuale, fata de anul precedent, se arata intr-o publicatie a Institutului National de Statistica INS).

Crima care a ingrozit o lume intreaga. O fetita de sase ani a fost violata cu un bat si apoi ucisa. Decizia-soc a parintilor

Politia din India investigheaza o serie suspecti care ar avea legatura cu o crima cumplita. Este vorba de cazul unei fetite de sase ani care a fost violata si ucisa, o poveste care a socat intreaga.

Airbus intentioneaza sa produca doar sase aparate A380 pe an

Constructorul aeronautic european Airbus analizeaza o posibila reducere a ritmului de productie al aparatelor A380 pana la sase exemplare pe an, in ideea de a asigura supravietuirea programului si dincolo de acest deceniu, au declarat pentru Reuters mai multe surse din industria aeronautica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )