Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ma doare inima cand muncesc! Cine sunt puturosii asistati social, pe care postarita din Contesti i-a facut de ras (VIDEO)

B1 B1,
Ma doare inima cand muncesc! Cine sunt puturosii asistati social, pe care postarita din Contesti i-a facut de ras (VIDEO)

Postarita din comuna damboviteana Contesti a devenit celebra dupa ce i-a certat pe asistatii social ca o suna in disperare sa-i ceara bani, desi nu vor nici sa curete zapada din fata portilor. continuă pe B1

VIDEO Cine sunt asistatii social facuti celebri de postarita acuzata ca intarzie cu banii. Ma doare inima cand muncesc. imi vine sa vomit, imi vine ameteala!

Postarita care imparte corespondenta in comuna damboviteana Contetesti a devenit celebra dupa ce a facut un live pe Facebook in care ii certa pe asistatii social ca nu ies la deszapezit. Reporterul Adevarul a mers in comuna si a descoperit ca barbatii care primesc ajutoare sociale isi incep ziua la birt, iar femeile asistate se vaita ca le doare inima daca muncesc.

Noi detalii in cazul atacului armat de la Universitatea din Michigan. Cine sunt cele doua persoane care au murit

Persoanele ucise in atacul comis vineri la Universitatea Centrala din Michigan sunt parintii autorului atacului, afirma surse citate de Detroit Free Press. Autoritatile considera ca autorul atacului.

Surse: Mircea Negulescu si cativa procurori de la DNA Ploiesti, vizati de 12 plangeri penale aflate in lucru la Parchetul General. Cine sunt cei care au formulat plangerile

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu siprocurori de la DNA Ploiesti sunt vizati in 12 plangeri penale formulate de diverse persoane, informeaza libertatea. ro, care citeaza surse judiciare. Plangerile sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )