Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dobanzile la titlurile de stat au explodat in ultimele trei luni; cresteri triple pe anumite scadente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dobanzile la titlurile de stat au explodat in ultimele trei luni; cresteri triple pe anumite scadente

Iresponsabilitatea guvernarii si aroganta politicienilor ne costa tot mai mult pe zi ce trece. Costurile de imprumut ale statului au explodat in ultimele trei luni. Dobanzile la titlurile de stat pe 6 luni au crescut de peste 3,5 ori, iar Ministerul. continuă pe Wall-Street Ro

Dobanzile la titlurile de stat au explodat in ultimele trei luni; cresteri triple pe anumite scadente

Iresponsabilitatea guvernarii si aroganta politicienilor ne costa tot mai mult pe zi ce trece. Costurile de imprumut ale statului au explodat in ultimele trei luni. Dobanzile la titlurile de stat pe 6 luni au crescut de peste 3,5 ori, iar Ministerul.

Ce arata ultimele trei sondaje, la 11 luni dupa ce PSD a castigat alegerile. Radu Tudor: O cadere a guvernului nu rezolva mare lucru

Ultimele trei sondaje de opinie realizate de Avangarde, CURS si IMAS arata ca, la 11 luni de la castigarea alegerilor de catre PSD si ALDE, situatia nu s-a schimbat mult. Spre exemplu, PSD se bucura de.

Bordurile din plastic din sectorul 4, condus de Daniel Baluta, inlocuite dupa numai trei luni (FOTO)

La doua trei luni dupa ce au fost montate, bordurile din plastic de pe strazile din sectorul 4,din apropiere de Parcul Tineretului sunt schimbate din nou, informeaza Digi 24. in luna august,.

Cum s-a schimbat harta rutiera si feroviara din Romania in ultimele trei decenii

Harta infrastructurii de transport din Romania s-a schimbat in ultimele trei decenii, insa nu neaparat pe masura asteptarilor. Avem mai multe drumuri publice si cateva sute de kilometri in plus de autostrazi, in schimb reteaua de cai ferate a pierdut kilometri pe traseul 1990prezent.

Copiii nimanui: si-au pierdut ambii parinti in trei luni si acum se cresc unii pe ceilalti, ajutati de comunitatea locala. Nu-i vom lasa. Vom fi alaturi de ei

Trei orfani din judetul Ialomita traiesc singuri, intr-o casa saracacioasa, si se incapataneaza sa nu se desparta, iar comunitatea locala ii ajuta.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )