Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dobrovolschi: Votul in cazul Bejinariu dovedeste inca o data dispretul majoritatii fata de Justitie. E inadmisibil

Adevărul Adevărul,
Dobrovolschi: Votul in cazul Bejinariu dovedeste inca o data dispretul majoritatii fata de Justitie. E inadmisibil

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a declarat, marti, pentru News. ro, ca respingerea cererii de urmarire penala a fostului ministru Eugen Bejinariu dovedeste inca o data dispretul majoritatii parlamentare fata de justitie, considerand ca este inadmisibil ca senatorii si deputatii sa se erijeze in judecatori. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan despre votul pe cazul Bejinariu: O confirmare a faptului ca PSD isi apara coruptii

Votul in cazul Eugen Bejinariu este o confirmare a faptului ca PSD isi apara coruptii, a declarat marti presedintele USR, Nicusor Dan, citat de Agerpres.

Iohannis, atac fara precedent la adresa PSD-ALDE: Majoritatea a demonstrat inca o data dispretul fata de Justitie / Reactia lui Dragnea

Respingerea cererii DNA de urmarire penala a lui Eugen Bejinariu PSD) demonstreaza inca o data dispretul majoritatii parlamentare fata de Justitie, a transmis presedintele Klaus Iohannis, prin.

Administratia Prezidentiala, reactie dura in cazul Bejinariu: E inadmisibil ca parlamentarii sa blocheze actul de justitie

Purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, a declarat marti ca votul Parlamentului in cazul cererii de urmarire penala a deputatului PSD Eugen Bejinariu dovedeste di.

Dragnea: Am votat pentru urmarirea penala in cazul Bejinariu, dar deputati de la toate partidele au votat impotriva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca a votat pentru incuviintarea urmaririi penale in cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu, dar numarul mare de voturi impotriva releva faptul ca au existat deputati de la toate partidele care s-au impotrivit cererii procurorilor.

Dragnea: Am votat pentru urmarirea penala in cazul Bejinariu, dar deputati de la toate partidele au votat impotriva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca el a votat pentru incuviintarea urmaririi penale in cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu, dar numarul mare de voturi impotriva releva faptul ca au existat deputati de la toate partidele care s-au impotrivit cererii procurorilor. El a sustinut ca, atunci cand vom scoate acea prevedere din Constitutie, nu o sa mai avem situatii de genul asta, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,286 seconds )