Libnet.ro
UNICEF

22:00

O doctorita din Iasi a fost retinuta, joi seara. De ce este acuzata

Antena3 Antena3,
O doctorita din Iasi a fost retinuta, joi seara. De ce este acuzata

Joi seara, o femeie care a facut accident in zona garii din Iasi, la inceputul saptamanii, a fost arestata. Aceasta se afla sub influenta bauturilor alcoolice la momentul impactului. Martorii au sunat. continuă pe Antena3

Femeia din Iasi se simtea rau si s-a dus la medic. Specialistul a incremenit cand a vazut ce apare pe radiografie. Dumnezeule, e de 30 de ani acolo! (FOTO)

Femeia din Iasi se simtea rau si s-a dus la medic. Specialistul a incremenit cand a vazut ce apare pe radiografie. Se afla in corpul ei de 30 de ani. Este vorba de un ac medical. Totul a inceput.

Paznicul unui monument din Iasi, amendat de un politist local pentru ca a tulburat linistea publica strigand dupa ajutor din cauza hotilor de fier vechi

Paznicul Palatului Braunstein din Iasi a fost amendat de un politist local pentru tulburarea linistii publice deoarece a strigat dupa ajutor in momentul in care hotii de fier vechi au venit sa pradeze monumentul, potrivit primarului Iasi, Mihai Chirica. Primarul a anuntat ca a dispus concedierea agentului de la Politia Locala.

Barbatul fara adapost venea mereu la spitalul din Iasi. Desi trebuia operat de urgenta, el refuza de fiecare data. Motivul dureros din spatele acestei drame

Barbatul fara adapost venea mereu la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Desi trebuia operat de urgenta, din cauza unei fracturi la picior, el refuza de fiecare data. Motivul din spatele acestei drame es.

Paznic amendat de un politist din Iasi pentru ca a tipat prea tare cand au venit hotii

Gest inexplicabil facut de un politist din Iasi. in loc sa ajute un paznic care se lupta cu hotii de fier vechi si striga dupa ajutor, agentul l-a amendat pe motiv ca tipa prea tare. in procesul verbal de.

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase joi, 21 noiembrie 2019 LIVE. Premii uriase pentru castigatori

Loteria Romana pune din nou la dispozitie romanilor premii extrem de mari. Poti vedea, aici, in timp real, numerele extrase azi, 21 noiembrie. Vezi care sunt castigatoarele si care sunt premiile puse la bataie de cea mai mare Agentie de Jocuri de Noroc! Rezultatele Loto 6 din 49 de joi 21 noiembrie premii uriase .

Primul interviu in care apare sotul Vioricai Dancila, joi seara, la Antena 3

Viorica Dancila a acordat primul interviu alaturi de sotul ei. Asta seara am filmat acasa la familia Dancila. Este primul interviu in care apare dl. Dancila, un interviu in care am aflat ce a fost in s.

UPDATE Premierul interimar al Israelului, pus oficial sub acuzare de procurorul general pentru fapte de coruptie

UPDATE Procurorul general din Israel l-a pus oficial sub acuzare, joi seara, pe premierul interimar Benjamin Netanyahu pentru presupuse fapte de coruptie, potrivit Reuters. Procurorul general al Israelului a.

UPDATE: Mesaje prin care se cere demisia lui Tudorel Toader, pe poarta casei acestuia si pe alte cladiri din Iasi Fostul ministru a depus plangere La Politie

Mesaje prin care se cere demisia lui Tudorel Toader au aparut la Iasi, vopsite pe poarta locuintei acestuia, dar si pe alte cladiri din zona Universitatii Alexandru Ioan Cuza, unde fostul ministru al Justitiei este rector.

Jaf ca-n filme la o agentie bancara din Iasi! Femeie amenintata cu un cutit de un individ

Jaf ca-n filme la o agentie bancara din comuna ieseana Schitu Duca. Functionara de la ghiseu a fost amenintata cu un cutit de un individ care i-a cerut toti banii din casierie. ingrozita, femeia i-a.

Interventie chirurgicala socanta la un spital din Iasi! Medicii au descoperit zeci de viermi care mancau din ochiul unei femei

O femeie de 84 de ani, parasita de familia ei, a ajuns la spital in stare de inconstienta, dupa ce ochiul ei a fost mancat de viermi. Sarmana femeie statea inchisa in casa saptamani intregi,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )