Libnet.ro
UNICEF

21:15

Doctorul Biancai Dragusanu si al Nicoletei Luciu, condamnat la inchisoare. Este halucinant pentru ce este acuzat

Playtech Playtech,
Doctorul Biancai Dragusanu si al Nicoletei Luciu, condamnat la inchisoare. Este halucinant pentru ce este acuzat

Calin Dobos, medicul estetician al vedetelor, a fost prins de politisti cand incerca sa fuga din tara. Doctorul Biancai Dragusanu si al Nicoletei Luciu fusese condamnat la inchisoare, iar acuzatia adusa este una halucinanta. De ce a fost condamnat la inchisoare Calin Dobos in varsta de 46 de ani, Calin Dobos, doctorul Biancai Dragusanu si . continuă pe Playtech

Cate animale are in casa milionarul Biancai Dragusanu. Iata cum arata Gradina Zoologica a afaceristului

Cengiz S305;klaro287;lu, un milionar turc, care fusese cuplat cu Bianca Dragusanu are o avere impresionanta. Dupa ce a lamurit public care este situatia sa cu Bianca Dragusanu, parca lucrurile s-au mai linistit. Putini stiu, insa, ca Cengiz S305;klaro287;lu, desi iesit din inchisoare, duce o viata de lux in Turcia. Cengiz S305;klaro287;lu traieste excentric si cu .

Alex Bodi, implicat in afaceri si cu Clanul Sportivilor?! Ce a aparut in dosarul fostului iubit al Biancai Dragusanu

Fiind implicati in tot soiul de afaceri ilegale, membrii gruparii mafiote Sportivii au ajuns si in dosarul lui Alex Bodi, iar, teoretic, ar trebuie sa fie anchetati de procurori. Alex Bodi, implicat in afaceri si cu Clanul Sportivilor?! Astfel, in ancheta DIICOT ce vizeaza faptele de crima organizata comise de gruparea din care face parte .

Fostul sot al Biancai Dragusanu va petrece sarbatorile dupa gratii. Judecatorii i-au prelungit arestul

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, va ramane in arest si in perioada urmatoare,numele lui fiind parte dintr-un dosar de trafic de persoane si santaj din care fac partemai multi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )