Libnet.ro
UNICEF

21:30

DOCUMENT Angajatii spitalelor din subordinea Primariei Capitalei risca sa fie concediati daca vorbesc cu jurnalistii

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Angajatii spitalelor din subordinea Primariei Capitalei risca sa fie concediati daca vorbesc cu jurnalistii

Angajatii spitalelor din subordinea Primariei Capitalei risca sa fie concediati daca vorbesc cu presa, prevede regulamentul intern pentru anul 2020 al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti. Primaria Capitalei are in subordine 19 spitale. Potrivit regulamentului, singurii angajati ai acestor spitale care pot vorbi cu jurnalistii sunt purtatorii de cuvant, iar acestia au obligatia de a informa conducerea ASSMB in legatura cu informatiile solicitate. continuă pe Hotnews

Hotnews:Angajatii spitalelor din subordinea Primariei Capitalei risca sa fie concediati daca vorbesc cu jurnalistii

Angajatii spitalelor aflate in subordinea Primariei Capitalei risca sa fie concediati daca vorbesc cu presa, prevede regulamentul intern pentru anul 2020 al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB), aprobat pe 19 decembrie anul trecut, informeaza Hotnews.

Angajatii spitalelor din subordinea Primariei Capitalei risca sa fie concediati daca vorbesc cu jurnalistii

Angajatii spitalelor aflate in subordinea Primariei Capitalei risca sa fie concediati daca vorbesc cu presa, prevede regulamentul intern pentru anul 2020 al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale.

Pentru angajatii publici din Elvetia, calatoria pana la birou devine parte a programului de lucru

Elvetia are incredere deplina in navetistii sai, motiv pentru care a decis sa ii autorizeze sa includa, in programul orelor de lucru, si timpul calatoriei de acasa la birou. Cu conditia ca angajatii navetisti sa foloseasca trenul sau alte forme de transport in comun. Masura a intrat in vigoare la inceputul lunii ianuarie, potrivit La Repubblica, citat de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )