Libnet.ro
UNICEF

13:00

DOCUMENT Care sunt zonele unde se limiteaza programul barurilor si teraselor

Playtech Playtech,
DOCUMENT Care sunt zonele unde se limiteaza programul barurilor si teraselor

CNSU a adoptat in sedinta de sambata o hotarare prin care stabileste care sunt zonele in care este limitat programul teraselor, barurilor, operatorilor de jocuri de noroc. Decizia intra in vigoare de duminica, 2 august 2020. DOCUMENT Care sunt judetele unde se limiteaza programul barurilor, teraselor si a salilor de jocuri Petrecaretii nu vor mai . continuă pe Playtech

Raed Arafat ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine, insotita de un text, care ironizeaza specialistii in medicina de pe retelele sociale. Raed Arafat, despre scoala de medicina de pe Facebook. Seful DSU ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie Cele .

Care sunt regulile emisiunii de la PRO TV Falsez pentru Tine

Emisiunea Falsez pentru tine a fost una dintre cele mai asteptate de la Pro tv. Dupa doi ani de la anuntarea proiectului, cu Mihai Bobonete prezentator, iata ca emisiunea a intrat in grila, in aceasta vara. in toamna anului 2018 a fost amanata. Prima editie a emisiunii a inceput pe 18 iulie, de la ora .

Cati bani costa un singur pistol Beretta PX4 STORM. Care sunt politistii dotati cu noile arme

Politistii de la Brigada Rutiera si de la Ordine Publica vor primi 25 de mii de pistoale Beretta. Primele 100 au ajuns chiar astazi la politisti. Agentii nostrii au nevoie de pistoale moderne, intrucit de cele mai multe ori infractorii sunt mai bine inarmati. Cati costa un singur pistol Beretta PX4 STORM. Ce politisti vor .

Tot ce mancam se vede la exterior! Care sunt alimentele esentiale pentru o piele sanatoasa. Dr. Carniciu: Sa va spun un mic secret...

Stim deja ca tot ce mancam se vede de fapt la exterior. Sanatatea parului si a pielii sunt extrem de importante, mai ales vara, asa ca astazi aflam ce avem de facut pentru a ne fi bine. Expertul in boli metabolice si nutritie Simona Carniciu ne explica de ce colonul joaca un rol extrem de important in sanatatea pielii, dar si de ce vitamine avem nevoie in aceasta perioada.

CORONAVIRUS |Cetatenii romani care sosesc din Romania pot intra in Bulgaria fara a prezenta un test PCR: Care sunt situatiile de exceptie

Cetatenii romani care sosesc din Romania au dreptul de a intra pe teritoriul Bulgariei fara a prezenta un test PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu noul coronavirus, anunta Ambasada Romaniei din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )