Libnet.ro
UNICEF

00:06

DOCUMENT Dragnea vrea aurul BNR. Liderul PSD a depus un proiect de lege prin care cere repatrierea auruluI

Adevărul Adevărul,
DOCUMENT Dragnea vrea aurul BNR. Liderul PSD a depus un proiect de lege prin care cere repatrierea auruluI

Liviu Dragnea si Serban Nicolae au depus miercuri la Senat un proiect care prevede modificarea Legii de functionare a BNR. Initiatorii vor ca 95% din aurul Romaniei sa fie repatriat. Romania detine aproape 104 tone de aur. continuă pe Adevărul

Dragnea a pus ochii pe aurul BNR. Liderul PSD a depus un proiect de lege prin care cere repatrierea aurului DOCUMENT

Liviu Dragnea si Serban Nicolae au depus miercuri la Senat un proiect care prevede modificarea Legii de functionare a BNR. Initiatorii vor ca 95% din aurul Romaniei sa fie repatriat. Romania detine aproape 104 tone de aur.

Dragnea a pus ochii pe aurul BNR. Liderul PSD a depus un proiect de lege prin care cere repatrierea aurului

Liviu Dragnea si Serban Nicolae au depus miercuri la Senat un proiect care prevede modificarea Legii de functionare a BNR. Proiectul contine un singur articol: initiatorii vor ca 95% din aurul Romaniei sa fie repatriat. Romania detine aproape 104 tone de aur.

Liviu Dragnea, cu ochii pe aurul din rezerva BNR: Proiect de lege controversat depus la Senat de liderul PSD

PSD continua razboiul cu BNR! De data aceasta, atentia social-democratilor s-a mutat pe aurul din rezervele bancii nationale. Astfel, un proiect de lege depus miercuri la Senat de catre Liviu Dragnea si Serban.

Mihai Tudose, dezvaluiri despre Dragnea, la Adevarul Live. Care a fost cel mai grav lucru pe care i l-a cerut liderul PSD

Fostul premier Mihai Tudose va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre relatia tensionata cu Liviu Dragnea, dar si despre viitorul sau politic in Pro Romania. I-a cerut Liviu Dragnea sa adopte ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea? Cine-i poate lua locul lui Dragnea in fruntea PSD? E posibila o alianta intre Pro Romania si PSD? Cum l-a convins Ponta sa schimbe partidul dupa 20 de ani in PSD?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )