Libnet.ro
UNICEF

10:30

DOCUMENT Fonduri europene 2020: Circa 1-5 milioane Euro pentru firme IT romanesti. Ghid propus

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Fonduri europene 2020: Circa 1-5 milioane Euro pentru firme IT romanesti. Ghid propus

Firmele romanesti de tehnologie vor putea obtine noi fonduri europene, de circa 1-5 milioane de euro pe proiect, printr-o linie de finantare din Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020, pentru care propunerea oficiala de Ghid al solicitantului a fost scoasa in dezbatere publica. continuă pe Hotnews

Fonduri europene in valoare de 41,28 milioane de euro, atrase pentru investitii pe malul Borcei

In domeniul fondurilor europene nerambursabile, Primaria Municipiului Calarasi are in prezent semnate 21 de contracte de finantare in valoare de 41,28 milioane euro, aflate astazi, 14 iulie 2020, in diverse stadii de implementare, si urmand, ca in cel mai scurt timp aproximativ 4 luni) sa semneze inca 9 contracte de finantare in valoare totala de 10,8 milioane euro.

Fonduri europene de 50.000 Euro pentru tineri fermieri: Perioada oficiala de depunere a cererilor

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a anuntat marti perioada oficiala in care tinerii fermieri pot depune online cererile de finantare pentru fondurile europene de 40. 000 sau 50. 000 de euro fiecare, in cadrul submasurii 6. 1 din Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR).

INTRUCAT NU AM TRANSPUS DIRECTIVA PENTRU PREVENIREA SPALARII BANILOR SI FINANTARII TERORISMULUI Justitia europeana ne obliga sa platim 3 milioane euro catre CE

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) obliga Romania si Irlanda sa plateasca 3 milioane si, respectiv, 2 milioane de euro catre Comisia Europeana CE), intrucat nu au transpus in mod complet, in termenul prevazut, Directiva privind prevenirea utilizarii sistemului financiar in scopul spalarii banilor sau finantarii terorismului, conform unui comunicat emis, astazi, de instanta europeana CURIA).

O firma abonata la contracte cu Primaria Alba Iulia a obtinut o noua lucrare in valoare de 1,2 milioane de euro

O firma abonata la contracte pe bani publici finantate de Primaria Alba Iulia a castigat un nou contract in valoare de aproape 1,2 milioane de euro.

Rasturnare de situatie: Primaria Capitalei renunta la o bucata din Satul Francez ca sa scape de executarea silita si de o parte din datoria de 115 milioane de euro catre Costica Constanda

Primaria Capitalei renunta la o bucata din Satul Francez de pe Soseaua Nordului, circa 11. 000 mp, pentru a scapa de o parte din datoria de 115 milioane de euro catre Costica Constanda, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General de miercuri. Reamintim ca municipalitatea trebuie sa-i plateasca aceasta suma omului de afaceri dupa ce schimbul de terenuri care privea Parcul Bordei, proprietatea acestuia, si Satul Francez, proprietatea municipalitatii, a esuat deoarece Consiliul General nu a aprobat proiectul imobiliar cerut de Constanda, iar acesta s-a adresat instantei si a avut castig de cauza.

FOTO Prima strada smart din Romania a fost finalizata la Cluj. Autoritatile au utilizat fonduri europene

Prima strada smart din Romania a fost finalizata la Cluj, in cadrul unui program pilot. Primaria Cluj-Napoca intentioneaza acum sa extinda acest proiect si pentru alte artere din oras.

Uniunea Europeana aloca Romaniei 118 milioane de euro pentru 10 proiecte de transport. Lista proiectelor selectate

UE investeste aproximativ 118 milioane de euro in 10 proiecte-cheie de transport - aproape 49 de milioane de euro pentru modernizarea liniei de cale ferata Gara de Nord Bucuresti Aeroportul International Henri Coanda, a informat joi Comisia Europeana.

FOTO Telecabina noua cu statii moderne la Cetatea Devei. Cum va arata investita de trei milioane de euro

Peste trei milioane de euro este dispusa Primaria Deva sa cheltuie pentru modernizarea telecabinei de pe Dealul Cetatii si a statiilor de plecare si sosire a ascensorului.

Cum va arata strada de 9,35 milioane de euro. Cate statiide transport public inteligente vor fi infiintate

Contractul pentru modernizarea celei mai mari artere rutiere care traverseaza Calarasiul, un proiect cu finantare europeana in valoare de 9,35 milioane de euro, se afla in faza licitatiilor. Documentatia de proiectare, executie si asistenta tehnica a fost transmisa catre SEAP.

Mostenirea lui Dragnea: cum a ajuns Romania sa plateasca o amenda de 3 milioane de euro. La mijloc: Teldrum

Comisia Europeana a obligat Romania la plata unei amenzi de 3. 000 de euro pentru implementarea cu intarziere a Directivei UEprivind spalarea banilor. Tergiversarea a fost orchestrata de Liviu Dragnea in timpul guvenarii PSD, la mijloc fiind celebra firma Teldrum, sustin surse politice pentru Adevarul. Printre executanti: Viorica Dancila, Tudorel Toader si alte cozi de topor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )