Libnet.ro
UNICEF

06:30

Document: Laura Codruta Kovesi a fost acasa la Gabriel Oprea in seara prezidentialelor din 2009 (VIDEO)

B1 B1,
Document: Laura Codruta Kovesi a fost acasa la Gabriel Oprea in seara prezidentialelor din 2009 (VIDEO)

Subiectul intalnirii dintre mai multi reprezentanti ai institutiilor de forta, acasa la Gabriel Oprea, in seara alegerilor prezidentiale din 2009, revine in actualitate. Un. continuă pe B1

Kovesi a fost acasa la Oprea, in seara prezidentialelor din 2009, se arata intr-un document al Parchetului, prezentat de Antena 3

Jurnalistii postului Antena 3 au prezentat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, un act oficial al Parchetului General, respectiv o ordonanta de clasare, prin care se sustine ca, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost prezenta la intalnirea din casa lui Oprea, in seara prezidentialelor din 2009.

VIDEO Laura Codruta Kovesi: Am avut foarte multe controale de la Inspectia Judiciara, au fost foarte multe reclamatii. Seful Inspectiei a facut parte din Masonerie

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni ca, in ultimul an si jumatate, a avut foarte multe controale din partea Inspectiei Judiciare.

Dezvaluire bomba facuta de Laura Codruta Kovesi: Ponta nu a fost audiat doar intr-un dosar

Dezvaluire bomba facuta de Laura Codruta Kovesi. Sefa DNA a dezvaluit ca Victor Ponta nu a fost audiat zilele trecute doar intr-un singur dosar. intrebata cat de mult a contat prezenta lui.

VIDEO Laura Codruta Kovesi a confirmat ca fostul premier Victor Ponta a fost audiat, saptamana trecuta, in doua dosare

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, la postul de radio Europa FM, ca fostul premier Victor Ponta a fost audiat in doua dosare, in cursul saptamanii trecute. Unul dintre acestea este dosarul Belina, asa cum a recunoscut chiar Victor Ponta pe Facebook.

LIVE VIDEO Laura Codruta Kovesi: Am avut foarte multe controale de la Inspectia Judiciara, au fost foarte multe reclamatii. Seful Inspectiei a facut parte din Masonerie

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni ca, in ultimul an si jumatate, a avut foarte multe controale din partea Inspectiei Judiciare.

Laura Codruta Kovesi, atac dur la seful Inspectiei Judiciare: A facut parte din Masonerie si nu a scris in declaratia de interese

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca institutia pe care o conduce nu este intr-un conflict cu Inspectia Judiciara. Totodata, il acuzape seful acesteia, Lucian Netejoru.

Laura Codruta Kovesi ar putea fi obligata sa raspunda in Parlament

Este ziua decisiva pentru Laura Codruta Kovesi la Curtea Constitutionala. Judecatorii decid in scurt timp daca sefa DNA va fi obligata sa raspunda in fata Comisiei de Ancheta a alegerilor din.

Laura Codruta Kovesi sesizeaza CSM, dupa declaratiile ministrului Justitiei pe dosarul Insula Belina

Laura Codruta Kovesi a trimis o solicitare Coniliului Superior al Magistraturii pentru a analiza daca afirmatiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, conform carora procurorii nu pot verifica legalitatea hotararilor de guvern sunt de natura sa afecteze independenta sistemului judiciar .

Laura Codruta Kovesi, contrazisa de DGPI: Directia a trimis 29 de informari structurilor DNA

Reprezentantii Directiei Generala de Protectie Interna DGPI) a Ministerului Afacerilor Interne o contrazic pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, care a declarat luni ca institutia pe care o conduce nu.

CUTREMUR in lumea justitiei! Ce se iNTAMPLA chiar acum cu Laura Codruta Kovesi

In urma plangerilor procurorilor revocati, Iorga Moraru si Doru Tulus, inspectorii judiciari au dispus inceperea cercetarii disciplinare fata de conducerea DNA: Laura Codruta Kovesi, procuror s.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )