Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOCUMENT Legile justitiei - ce amendamente au fost depuse pana luni

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Legile justitiei - ce amendamente au fost depuse pana luni

Legile justitiei vor fi dezbatute in sedinta de miercuri a comisiei speciale conduse de deputatul Florin Iordache, iar pana luni au fost depuse la comisie mai multe amendamente, atat de catre asociatii din sistem cat si de cei de la UDMR, deocamdata singurul partid care a formulat amendamente. Vezi in text o centralizare provizorie a amendamentelor care vor fi discutate miercuri, obtinuta de HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Weekendul viitor, ultimul in care legile justitiei mai pot fi oprite in Parlament: Altfel, din ianuarie Dragnea si acolitii scapa de problemele penale

PSD a pregatit calendarul pentru a adopta pe repede inainte toate modificarile la legile justitiei mult dorite. Acestia doresc ca in aceasta saptamana sa treaca rapid cu proiectul de lege.

Procurorii ataca: Sa nu se voteze legile justitiei

Procurorii nu sunt de acord cu legile justitiei si cer sa nu se voteze pentru ca asta ar insemna un fel de pericol. Asociatia Procurorilor din Romania sustine intr-un comunicat ca sustin ca.

In prima zi a Targului de joburi organizat de Primaria Capitalei au fost depuse circa 6000 CV-uri pentru cele 2000 de locuri de munca oferite

In prima zi a Targului de joburi organizat de Primaria Capitalei au fost depuse circa 6000 CV-uri, pentru cele 2. 000 de locuri de munca oferite la companiile municipale nou infiintate, anunta reprezentantii municipalitatii intr-un comunicat de presa. Cele mai multe CV-uri s-au depus la Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje 600), Compania Municipala Sport pentru Toti 470), Compania de Dezvoltare Durabila 367), Compania Municipala de Iluminat Public 360) si Compania Municipala Agrement 317).

Mugabe are termen pana luni sa renunte la functia de presedinte al Zimbabwe

Partidului care conduce Zimbabwe, ZANU-PF, i-a dat termen pana luni lui Robert Mugabe sa plece din functia de presedinte al statului Zimbabwe, altfel va fi pus sub acuzare si adus sa dea socoteala in fata unui tribunal, potrivit ministrului Patrick Chinamasa, scrie Reuters.

Restrictii de circulatie in Bucuresti, de sambata pana luni. Care sunt zonele pe care trebuie sa le evitati

Mai multe restrictii de circulatie vor fi impuse, de sambata pana luni, pe mai multe strazi din Capitala, ca urmare a desfasurararii unor filmari, astfel incat politistii recomanda.

Dispute intre Cazanciuc si Fenechiu pe tema modificarilor din legile Justitiei

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc PSD), a declarat, intr-o emisiune televizata, ca exista un acord cu opozitia pe foarte multe lucruri propuse in pachetul de modificare a legilor justitiei.

Cel mai longeviv dictator din lume a primit ultimatum sa demisioneze pana luni la pranz

Partidul aflat la putere in Zimbabwe inca din 1980 i-a cerut duminica lui Robert Mugabe sa demisioneze din functia de presedinte al tarii pana cel mai tarziu luni la pranz, altfel ur.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )