Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOCUMENT Liberalii ataca la Curtea Constitutionala votul din 9 iunie din Camera Deputatilor privind cererea de urmarire penala a lui Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Liberalii ataca la Curtea Constitutionala votul din 9 iunie din Camera Deputatilor privind cererea de urmarire penala a lui Victor Ponta

Liderul deputatilor liberali, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca PNL sesizeaza Curtea Constitutionala privind votul dat in 9 iunie in Camera Deputatilor, cand s-a respins cererea de incuviintare a urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta. Liberalii ataca atat hotararea adoptata de plenul camerei cat si art. 157 din Regulamentul Camerei Deputatilor. Vezi in articol textul sesizarii sau atasatUPDATE Curtea Constitutionala va discuta cererea pe 15 iulie. continuă pe Hotnews

PNL ataca la CCR votul din Parlament de respingere a urmaririi penale a lui Ponta

PNL va contesta la Curtea Constitutionala votul din plenul Camerei Deputatilor privind respingerea inceperii urmaririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese. Anuntul privind depunerea contestatiei la CCR a fost facut de.

PNL ataca la CCR votul din Parlament de respingere a urmaririi penale a lui Ponta

PNL va contesta la Curtea Constitutionala votul din plenul Camerei Deputatilor privind respingerea inceperii urmaririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese.

PNL ataca la CCR respingerea urmaririi penale a lui Victor Ponta

PNL va contesta la Curtea Constitutionala votul din plenul Camerei Deputatilor privind respingerea inceperii urmaririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese. Anuntul privind depunerea.

Ioan Mircea Pascu, dupa ce PNL a anuntat ca ataca la CCR votul in cazul Ponta: Liberalii vor sa se infrupte din guvernare. Rabdarea de a astepta sorocul alegerilor, o dovada de democratie

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu reactioneza dupa ce PNL a a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la decizia Parlamentului de a respinge cererea DNA de urmarire penala a premierului Victor.

PNL a atacat la CCR votul din Parlament de respingere a urmaririi penale a lui Ponta

PNL a contestat la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) votul din plenul Camerei Deputatilor privind respingerea inceperii urmaririi penale pentru Victor Ponta, pentru conflict de interese.

PNL il contesta pe Ponta la Curtea Constitutionala

PNL va sesiza Curtea Constitutionala, deoarece considera ca membrii guvernului, prin imunitatea conferita de lege, se pun astfel deasupra cetatenilor de rand, ceea ce duce la incalcarea unui articol din Legea.

Ludovic Orban: PNL ataca la CCR votul in cazul premierului Victor Ponta (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca PNL va ataca la CCR votul in cazul premierului Victor Ponta, privind neinceperea urmaririi penale. Sesizarea inaintata de liberali a fost depusa deja.

DELIRUL lui Basescu. Fostul presedinte ATACA Muftiul Cultului Musulman din Romania

Traian Basescu a lansat un atac halucinant la adresa Muftiului Cultului Musulman din Romania, Iusuf Murat, in contextul discutiilor privind ridicarea unei moschei in Capitala. Fostul presedinte a scris.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )