Libnet.ro
UNICEF

23:45

DOCUMENT Ministerul Justitiei are 72 de observatii la ordonanta Valcov - Teodorovici. Ponta: Si totusi merg mai departe spre distrugerea economiei

Adevărul Adevărul,
DOCUMENT Ministerul Justitiei are 72 de observatii la ordonanta Valcov - Teodorovici. Ponta: Si totusi merg mai departe spre distrugerea economiei

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Ministerul Justitiei a formulat nu mai putin de 72 de observatii la ordonanta de urgenta care aduce apocalipsa fiscala promovata de Darius Valcov si Eugen Teodorovici si, totusi, ei si premierul merg mai departe cu aceasta. continuă pe Adevărul

Victor Ponta ARUNCA BOMBA inainte de sedinta de Guvern: Ministerul Justitiei a formulat 72 de observatii la Ordonanta Valcov - Teodorovici!!!!!

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, vineri, ca Ministerul Justitiei a formulat nu mai putin de 72 de observatii la Ordonanta de urgenta a Guvernului pe masurile fiscare printre care si taxa pe.

VICTOR PONTA: Ministerul Justitiei, 72 observatii la OUG-ul Valcov-Teodorovici

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Ministerul Justitiei a formulat 72 de observatii la ordonanta Valcov-Teodorovici, el publicand si un document in acest sens.

Tudorel Toader, reactie in cazul eliberarii Elenei Udrea: La Ministerul Justitiei nu am primit nimic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, vineri, despre decizia de eliberare aAlinei Bica si a Elenei Udrea. Ministrul spune ca ca iCCJ trebuie sa trimita la Ministerul Justitiei hotararea de.

Procedura de eliberare n cazul Elenei Udrea: Ministerul Justitiei trebuie sa comunice decizia n Costa Rica

Mandatul international de arestare al Elenei Udrea a fost invalidat prin decizia Instantei supreme de suspendare a executarii pedepsei din dosarul Gala Bute, iar hotararea trebuie comunicata, prin Ministerul Justitiei, autoritatilor din Costa Rica pentru eliberarea fostului ministru al Dezvoltarii.

SUB CONDUCEREA LUI TUDOREL TOADER, Ministerul Justitiei continua asaltul impotriva magistratilor incomozi

Inspectia Judiciara a anuntat, ieri, ca a exercitat actiunea disciplinara fata de presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea. Inspectorii din cadrul institutiei subordonata direct Ministerului Justitiei, considera ca magistratul Cristina Tarcea a refuzat nejustificat sa isi indeplineasca indatoririle de serviciu cu privire la constituirea completurilor de 5 si de 2 judecatori prevazute la articolul 31 alineatul 1) litera b) si articolul 32 din Legea 304/2004, modificata si completata prin Legea 207/2018.

Ce s-a intamplat cu un batran, dupa ce a spart geamul de la Ministerul Justitiei

Un barbat in varsta de 70 de ani a fost dus la sectia de politie de jandarmi dupa ce, marti dimineata, a spart un geam al Ministerului Justitiei cu o piatra, informeaza reprezentantii Jandarmeriei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )