Libnet.ro
UNICEF

00:07

Document. Ordonanta de urgenta care taie pensiile speciale afecteaza militari, judecatori si diplomati

Adevărul Adevărul,
Document. Ordonanta de urgenta care taie pensiile speciale afecteaza militari, judecatori si diplomati

Ordonanta de urgenta care reglementeaza pensiile speciale, proiect pregatit de Ministerul Muncii, aplica o baza de calcul a pensiilor de 65% din salariu, nu 80%, cat este in prezent, arata draftul obtinut de profit. ro. Ordonanta de urgenta nu se va aplica persoanelor care au iesit la pensie deja, ci va produce efecte abia din momentul intrarii in vigoare. Ordonanta se aplica militarilor, judecatorilor, diplomatilor si functionarilor speciali. continuă pe Adevărul

Guvernul a pregatit proiectul de OUG care blocheaza pensiile speciale

Guvernul Tudose a pregatit deja proiectul Ordonantei de Urgenta care reglementeaza pensiile speciale, informeaza profit. ro. Anterior, Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Executivul va da o.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Ordonanta de Urgenta care modifica Legea pensiilor speciale va intra in vigoare la 15 septembrie. Se va modifica modul in care se actualizeaza pensiile. Nu schimbam varsta de pensionare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca Ordonanta de Urgenta care modifica legea pensiilor speciale se refera la toate categoriile de pensii speciale, nu doar la cele pentru militari, politisti si servicii secrete. Propriu-zis, ordonanta ar viza modificarea modului de actualizare a pensiilor si ar intra in vigoare de la 15 septembrie.

Lia Olguta Vasilescu confirma ca guvernul va da o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale: OUG va intra in vigoare la 15 septembrie. Se va modifica modul in care se actualizeaza pensiile. Nu schimbam varsta de pensionare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca Ordonanta de Urgenta care modifica legea pensiilor speciale se refera la toate categoriile de pensii speciale, nu doar la cele pentru militari, politisti si servicii secrete. Vasilescu a confirmat in acest mod informatia data sambata in exclusivitate de HotNews. ro privind intentia Guvernului de a modifica pensiile personalului militar in timpul sesiunii extraordinare a Parlamentului din aceasta saptamana. Lia Olguta Vasilescu: Daca avem in plata pensii de 33. 000 de lei si le lasam sa se duca in cativa ani la 66. 000, va spun ca sistemul nu mai tine, crapa si atunci suntem obligati sa luam niste masuri care nu sunt foarte populare, dar suntem obligati sa le luam.

Surse: Guvernul pregateste in secret o Ordonanta de Urgenta care sa modifice pensiile speciale

Guvernul Tudose lucreaza cu maxima discretie la proiectul unei Ordonante de Urgenta prin care vrea sa modifice Legea pensiilor speciale, pentru politie, armata si servicii secrete, au declarat, sambata, surse guvernamentale.

Ordonanta de Urgenta privind pensiile militare si pensiile speciale. Detalii in exclusivitate

Radu Tudor a prezentat in exclusivitate la emisiunea Punctul de intalnire, detalii din Ordonanta de Urgenta ce priveste pensiile militare si pensiile speciale. Radu Tudor a sustinut ca.

Carmen Dan spune ca OUG privind pensiile speciale va intra in sedinta de guvern de miercuri:Inteleg ca nu se umbla la varsta de pensionare / Cei care indeplinesc acum conditiile pot opta sa iasa din sistem pana pe 15 septembrie

Ordonanta de urgenta privind pensiile speciale va intra in sedinta de guvern de miercuri, a declarat luni ministrul de interne Carmen Dan.

E un furt generat tot de PSD! Basescu: Pensiile speciale sunt din contributiile celorlalti pensionari, nu vin din cer!

Decizia PSD si ALDE de a taia din pensiile speciale nu face decat sa curmeze din furtul generat tot de PSD si ALDE, in 2015, a declarat Traian Basescu. Fostul presedinte sustine ca numerosi generali.

Lider de sindicat: Politia nationala este de rasul tarii. Un politist local care taie iarba, uda flori, are salariu de 4.000 de lei

Sindicalistii din politie ar putea protesta, in cazul in care nu vor primi mai multe fonduri, a declarat, luni, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, Dumitru Coarna. Totodata, el a afirmat ca un politist local cu studii medii, care taie iarba, uda flori are 4. 000 de lei salariul de incadrare.

Ovidiu Raetchi: Daca Tutuianu si Tudose taie pensiile militarilor, atunci trebuie sa demisioneze

Vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor , Ovidiu Raetchi PNL), a afirmat ca daca premierul Mihai Tudose si ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, vor taia pensiile militare de stat prin ordonanta de urgenta, saptamana viitoare, asa cum se vehiculeaza in spatiul public, atunci trebuie sa demisioneze.

Daca Tutuianu si Tudose taie pensiile militarilor, atunci trebuie sa demisioneze

Vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor , Ovidiu Raetchi PNL), a afirmat ca daca premierul Mihai Tudose si ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, vor taia pensiile militare de stat prin ordonanta de urgenta, saptamana viitoare, asa cum se vehiculeaza in spatiul public, atunci trebuie sa demisioneze, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )