Libnet.ro
UNICEF

12:15

Document. Tariceanu prezinta proiectul privind anularea amenzilor din perioada starii de urgenta: Eliminam abuzurile Guvernului PNL!

Adevărul Adevărul,
Document. Tariceanu prezinta proiectul privind anularea amenzilor din perioada starii de urgenta: Eliminam abuzurile Guvernului PNL!

Calin Popescu-Tariceanu a prezentat proiectul de lege pentru anularea amenzilor date pentru nerespectarea conditiilor privind pandemia de coronavirus, fostul premier subliniind ca de aceste amenzi nu scapa cei care au facut scandal sau cei care au incalcat alte legi. continuă pe Adevărul

Proiectul privind starea de alerta, modificat de senatori. Ce a fost eliminat

Senatorii au modificat proiectul privind instituirea starii de alerta, in comisii. Cele mai importante modificari se refera la imposibilitatea suspendarii din functie a celor din conducere. Un alt amendament prevede ca Parlamentul sa incuviinteze instaurarea starii de alerta.

USR: Proiectul privind starea de alerta favorizeaza politizarea administratiei publice

USR apreciaza ca proiectul Guvernului privind starea de alerta favorizeaza politizarea administratiei publice, motiv pentru care a formulat mai multe amendamente, inclusiv privind incetarea, dupa sase luni, a contractelor de munca ale persoanelor angajate fara concurs in institutiile publice.

NEWS ALERT. Senatul a adoptat proiectul privind masurile din perioada starii de alerta

Senatul a adoptat marti, in plen, formuland mai multe amendamente, proiectul de lege al Guvernului c.

Seful Senatului a anuntat ca Parlamentul va vota in regim de urgenta proiectul privind starea de alerta Robert Cazanciuc (PSD) a citat din Abraham Lincoln pentru a ilustra incompetenta Guvernului PNL

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a declarat ca Parlamentul va vota in procedura de urgenta proiectul de lege privind starea de alerta. Deja acest lucru se intampla la.

COMUNICAT SIF TRANSILVANIA Privind derularea AGEA din data de 11.05.2020, depunerea unor noi plangeri penale si respingerea in totalitate a afirmatiilor false din Raportul curent nr.1411.05.2020

Pentru corecta informare a actionarilor, investitorilor si Autoritatii de Supraveghere Financiara, Conducerea executiva a SIF Transilvania informeaza ca AGEA din data de 11. 2020 s-a derulat conform dispozitiilor legale si avizelor autoritatilor publice locale detaliate in Comunicatul SIF Transilvania din 06.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )