Libnet.ro
UNICEF

17:15

Documentar CNN: Imagini unice din Coreea de Nord

Antena3 Antena3,
Documentar CNN: Imagini unice din Coreea de Nord

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un documentar CNN despre Coreea de Nord. Imagini incredibile din statul secret, asa cum nu au mai fost prezentate pana acum, povesti incredibile. continuă pe Antena3

Razboi decisiv cu SUA. Mesajele aparute pe strazile din Coreea de Nord (FOTO)

Situatia din Peninsula Coreea capata noi proportii! in contextul tensiunilor cu Statele Unite ale Americii, regimul de la Phenian a inceput sa umple strazile cu bannere si postere care anunta.

Imagini dramatice din Spania: Un copil scapat in ultima clipa din mijlocul violentelor (VIDEO)

Imagini socante din Girona, Catalonia, din timpul violentelor intre fortele de ordine si localnicii care voiau sa voteze in referendumul de independenta pe care autoritatile doresc sa il.

Din interiorul celei mai secrete tari din lume. Cum isi traiesc viata oamenii din Coreea de Nord - FOTO

Viata de zi cu zi in Coreea de Nord continua in mod obisnuit, in ciuda schimbul de replici dintre Donald Trump si Kim Jong-un, care se ameninta reciproc cu distrugerea in.

Cum arata o zi obisnuita din viata oamenilor din Coreea de Nord (FOTO)

Situatia dintre Coreea de Nord si Statele Unite este dominata de schimburi de replici dure, mai ales, dupa ce Phenianul a efectuat mai multe teste nucleare. O echipa de jurnalisti de la NK News a realizat un.

Rusia e gata sa lucreze alaturi de Coreea de Nord pentru a rezolva criza rachetelor

Moscova este pregatita pentru a lucra alaturi de Phenian pentru a incerca sa gaseasca o intelegere pasnica in ce priveste criza rachetelor din Coreea de Nord, precizeaza ministrul de Externe al Rusiei, citat de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )