Libnet.ro
UNICEF

23:45

DOCUMENTE 28 de candidati n cursa pentru cele 9 posturi din Consiliul ASF unde veniturile lunare ajung pna la 14.000 de euro:

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENTE 28 de candidati n cursa pentru cele 9 posturi din Consiliul ASF unde veniturile lunare ajung pna la 14.000 de euro:

28 de candidati s-au inscris in cursa pentru cele 9 posturi din Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), autoritate care reglementeaza piete de zeci de miliarde de euro si in care sefii au venituri lunare de pana la 14. 000 de euro. Actualul presedinte al ASF, Leonardo Badea, si vicepremierul Viorel Stefan, sunt principalii candidati sustinuti de PSD, pentru functia de presedinte al ASF, pentru care s-au inscris alti patru candidati. Au insa toti acestia experienta profesionala de minim 9 ani in domeniul financiar asa cum a fost definita de Curtea Constitutionala in 2014, cand numirile lui Victor Ciorbea si a lui Marian Sarbu in cadrul ASF au fost declarate neconstitutionale?Leonardo Badea, actualul presedinte ASF, se lauda cu activitatea didactica, de cercetare si cu cartile publicate pe teme financiare: 238 de citari in Google Scholar. continuă pe Hotnews

DOCUMENTE 28 de candidati n cursa pentru cele 9 posturi din Consiliul ASF unde veniturile lunare ajung pna la 14.000 de euro: Au nsa acestia cei minim 9 ani de experienta n domeniul financiar ceruti de lege?

28 de candidati s-au inscris in cursa pentru cele 9 posturi din Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), autoritate care reglementeaza piete de zeci de miliarde de euro si in care sefii au venituri lunare de pana la 14. 000 de euro. Actualul presedinte al ASF, Leonardo Badea, si vicepremierul Viorel Stefan, sunt principalii candidati sustinuti de PSD, pentru functia de presedinte al ASF, pentru care s-au inscris alti patru candidati. Au insa toti acestia experienta profesionala de minim 9 ani in domeniul financiar asa cum a fost definita de Curtea Constitutionala in 2014, cand numirile lui Victor Ciorbea si a lui Marian Sarbu in cadrul ASF au fost declarate neconstitutionale?Leonardo Badea, actualul presedinte ASF, se lauda cu activitatea didactica, de cercetare si cu cartile publicate pe teme financiare: 238 de citari in Google Scholar.

Vicepremierul Viorel Stefan, inscris in cursa pentru conducerea ASF

Vicepremierul Viorel Stefan si-a depus oficial candidatura, in Parlament, pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), alaturi de alti sase candidati.

HOROSCOP. Mantra saptamanii 23-28 OCTOMBRIE 2018 pentru fiecare zodie. Berbecii spun adio tristetii, Racii se tem sa fie judecati

Mantra saptamanii. Iata mantra saptamanii 22-28 octombrie 2018. O mantra este o afirmatie pozitiva, benefica, vindecatoare, de energie inalta, ce contine un gand inaltator ce da speranta, putere, optimism,.

HOROSCOP. Mesajul adresat de arhanghelului Mihail pentru fiecare zodie din calendar in parte

Iata pentru LUNI 22 OCTOMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail pentru fiecare zodie si ingerii sai, primit prin intermediul formei de transmitere date de cele 44 carduri oracol.

Parlamentul European a votat pentru interzicerea n UE a articolelor din plastic de unica folosinta

Articolele din plastic de unica folosinta, cum ar fi placile si tacamurile vor fi interzise in UE, ca urmare a unui proiect adoptat de Parlamentul European. Deputatii europeni au adaugat pe lista plasticului interzis in UE din 2021 produse din materiale plastice oxo-degradabile, cum ar fi pungile sau ambalajele si recipiente pentru fast-food din polistiren expandat. Raportul a fost adoptat cu 571 voturi pentru, 53 voturi impotriva si 34 abtineri.

VARSTA de PENSIONARE, SCHIMBATA OFICIAL: Conditii TERIBILE pentru viitorii pensionari din Romania...

Schimbari importante in proiectul noii Legi a pensiilor in privinta varstei de pensionare, in special pentru femei. Sunt vizate femeile care care au realizat stagiul minim de cotizare, care au nascut trei copii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )