Libnet.ro
UNICEF

07:30

Documente declasificate: Regele spaniol Juan Carlos nu dorea sa recupereze Gibraltarul, in 1983.

România Liberă România Liberă,
Documente declasificate: Regele spaniol Juan Carlos nu dorea sa recupereze Gibraltarul, in 1983.

Regele Juan Carlos nu se grabea sa recupereze Gibraltarul in 1983, de teama de a nu trezi revendicarile Marocului privind enclavele spaniole Ceuta si Melilla, potrivit unor documente oficiale declasificate marti la Londra, relateaza Mediafax. Printre documentele confidentiale consultate de AFP se afla o telegrama trimisa de ambasadorul britanic la Madrid, Richard Parsons, guvernului condus de Margaret Thatcher. Diplomatul relateaza in acest document o intilnire la Palat, datata 7 septembrie . continuă pe România Liberă

Saizeci si doi la suta dintre spanioli vor ca regele Juan Carlos sa abdice

Saizeci si doi la suta dintre spanioli vor ca regele Juan Carlos sa abdice, iar abia unul din doi spanioli mai sustin monarhia, potrivit unui sondaj publicat duminica de catre ziarul de centru-dreapta El Mundo, cu ocazia implinirii a 76 de ani de catre suveranul spaniol, relateaza AFP.

Situatie DELICATA: Majoritatea spaniolilor doreste ca regele Juan Carlos sa abdice

Saizeci si doi la suta dintre spanioli vor ca regele Juan Carlos sa abdice, iar abia unul din doi spanioli mai sustin monarhia, potrivit unui sondaj publicat duminica de catre ziarul de centru-dreapta El Mundo,.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )