Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dodon cere Parlamentului sa desemneze un procuror general interimar, dupa ce CSP a amanat concursul

Adevărul Adevărul,
Dodon cere Parlamentului sa desemneze un procuror general interimar, dupa ce CSP a amanat concursul

Igor Dodon cere Parlamentului sa identifice si sa propuna sefului statului o candidatura pentru functia de procuror general interimar, in regim de urgenta, dupa ce Consiliul Superior al Procurorilor, care urma sa propuna presedintelui tarii candidatura procurorului general interimar vineri, 26 iulie, a amanat aceasta procedura din lipsa de cvorum. continuă pe Adevărul

Un roman ajunge la conducerea AIEA! Diplomatul Cornel Feruta, numit director general interimar al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica

Diplomatul roman Cornel Feruta a fost numit director general interimar al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica AIEA), pana cand statele membre vor ajunge la un acord privind desemnarea succesorului lu.

Cornel Feruta, numit director general interimar al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica

Romanul Cornel Feruta a fost numit director general interimar al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica AIEA) pana cand statele membre se vor pune de acord asupra succesorului lui Yukiya Amano, de.

UPDATE Diplomatul roman Cornel Feruta, numit director general interimar al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica. Ce spune Ministerul de Externe

Romanul Cornel Feruta, diplomat de cariera de peste 20 de ani, a fost numit director general interimar al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica AIEA), pana la desemnarea unui director general, scrie Reuters, citand institutia. Numirea are loc intr-o perioada de intense negocieri diplomatice in dosarul nuclear iranian.

Cornel Feruta, director general interimar al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica

Romanul Cornel Feruta a fost numit director general interimar al Agentiei Internationale pentru Ener.

Cornel Feruta, numit director general interimar al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica

Romanul Cornel Feruta a fost numit director general interimar al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica AIEA) pana cand statele membre se vor pune de acord asupra succesorului lui Yukiya Amano, decedat recent, informeaza, astazi, institutia, citata de Reuters.

VIDEO Andrei Nastase: Procurorul general interimar pune la cale o crima

Ministrul de Interne, Andrei Nastase, sustine ca procurorul general interimar, Igor Popa, pune la cale o crima odioasa. Potrivit lui, in acest sens, Igor Popa l-ar fi invitat in biroul sau pe fostul sef al Inspectoratului General de Politie, Alexandru Pinzari, care este suspectat de participare la uzurparea puterii de stat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )