Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru fostii sefi de la UM Sadu pentru explozia din anul 2011

Adevărul Adevărul,
Doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru fostii sefi de la UM Sadu pentru explozia din anul 2011

Gheorghe Boian, fostul director general de la UM Sadu si ex director adjunct la compania ROMARM, Bogdan Gabriel-Lucian, fost director tehnic si de productie la UM Sadu, si Dumitru Toloroaga, ex sef sectie in cadrul U. Sadu, au fost condamnati, astazi, de Tribunalul Gorj, la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare. continuă pe Adevărul

Robert Negoita raspunde acuzatiilor cetatenilor care spun ca betoneaza sectorul: Spatiul verde al Sectorului 3 a fost extins in ultimii doi ani si jumatate la o suprafata de peste 23 mp / cap de locuitor. Adica nu a fost redus

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, spune ca acuzatiile facute de cetatenii care doresc sa il inlature din functie prin referendum sunt nefondate si a facut mai multe precizari intr-un comunicat de presa trimis luni.

Contre la Dacia: Administratia propune contract colectiv de munca pe doi ani, sindicatele refuza

La Dacia au reinceput negocierile pentru Contractul Colectiv de Munca CCM), pentru 2015, iar de aceasta data Administratia a venit cu o propunere de CCM pe o durata de doi ani, au declarat pentru 0-100. ro surse apropiate discutiilor. Propunerea nu e pe placul sindicatului deoarece oamenii nu ar mai avea dreptul la greva in fiecare an, ci doar o data la doi ani, potrivit surselor citate.

Atleta Catalina Puscasu a fost suspendata doi ani pentru dopaj

Atleta Catalina Puscasu, specialista in proba de sprint, a fost suspendata pentru doi ani, dupa ce a fost depistata pozitiv la data de 30 august, potrivit site-ului oficial al Federatiei Internationale de.

Ioan Rus, ministrul Transporturilor: Constructia autostrazii Sibiu-Pitesti poate incepe in doi ani

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, a declarat ca proiectantul care va realiza studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti va fi selectat in luna ianuarie, iar lucrarile de constructie ar putea incepe in urmatorii doi ani.

Ioan Rus: Constructia autostrazii Sibiu-Pitesti poate incepe in doi ani - Eu nu apuc

Proiectantul care va realiza studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti va fi selectat in luna ianuarie, iar lucrarile de constructie ar putea incepe in urmatorii doi ani, a declarat marti ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Bihor: Un copil de doi ani a disparut de acasa

Un copil de doi ani din comuna bihoreana Brusturi este cautat de politisti dupa ce, luni, a disparut de acasa, unde mama sa il lasase in grija unei surori mai mari, potrivit unui comunicat al Politiei.

Palestinienii depun la ONU un proiect de rezolutie privind sfarsitul ocupatiei israeliene in doi ani

Palestinienii prezinta miercuri Consiliului de Securitate al ONU un proiect de rezolutie prin care cer sfarsitul ocupatiei israeliene in termen de doi ani, a anuntat un lider palestinian duminica, potrivit Mediafax. Aceasta initiativa risca sa se loveasca de un vot de veto american. Washingtonul se opune oricarei masuri unilaterale din partea palestinienilor care vizeaza sa obtina de la ONU o recunoastere a Palestinei, apreciind ca acesta este necesar sa fie rezultatul negocierilor de pace.

Premierul Victor Ponta renunta la titlul de doctor la peste doi ani de la izbucnirea scandalului de plagiat. Universitatea Bucuresti admite cererea lui Ponta

Premierul Victor Ponta i-a scris, marti, rectorului Universitatii Bucuresti, pentru a-l instiinta ca renunta la titlul de doctor in Drept, pe care l-a obtinut in 2003.

Premierul Victor Ponta renunta la titlul de doctor la peste doi ani de la izbucnirea scandalului de plagiat

Premierul Victor Ponta i-a scris, marti, rectorului Universitatii Bucuresti, pentru a-l instiinta ca renunta la titlul de doctor in Drept, pe care l-a obtinut in 2003.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )