Libnet.ro
UNICEF

12:45

Doi ani de la tragedia din Colectiv. Sute de oameni, la marsul organizat in memoria victimelor

Antena3 Antena3,
Doi ani de la tragedia din Colectiv. Sute de oameni, la marsul organizat in memoria victimelor

Victimele incendiului din 30 octombrie 2015 de la Clubul Colectiv au fost comemorate vineri seara, la locul tragediei, in acordurile chitarelor mai multor tineri. Cateva sute de persoane au venit in. continuă pe Antena3

Marsul Chitarelor, la doi ani de la tragedia din Colectiv. Eugen Iancu: Daca alegem sa pupam moaste, inseamna ca acesta ne e viitorul

Victimele tragediei din Clubul Colectiv vor fi comemorate, vineri seara, in Capitala, prin Marsul Chitarelor. Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv, spune ca la actiunie sunt asteptati mii de oameni, care sa vina si sa cante la chitara in Piata Bucur.

Marsul Chitarelor, la doi ani de la tragedia din Colectiv. Eugen Iancu: Daca alegem sa pupam moaste, inseamna ca acesta ne e viitorul

Victimele tragediei din Clubul Colectiv vor fi comemorate, vineri seara, in Capitala, prin Marsul Chitarelor. Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv, spune ca la actiune sunt asteptati mii de oameni in Piata Bucur, el afirmand ca este important, la doi ani de la incendiu, sa incercam sa ne dezmeticim, sa ne asumam greselile din trecut si sa facem tot ce putem sa le indreptam, pentru a nu se mai intampla o astfel de tragedie.

Situatie alarmanta la doi ani de la tragedia din Colectiv. Doar opt cluburi din 5.700, in Capitala, au aviz ISU de functionare

Opt cluburi din 5700! Doar atatea au autorizatie de securitate la incendiu, in Capitala. Practic, clientii lor sunt victime ale aceleiasi inconstiente care a omorat tinerii din Colectiv,.

Sute de persoane comemoreaza doi ani de la tragedia din Colectiv - VIDEO

Victimele tragediei din Clubul Colectiv sunt comemorate, vineri seara, in Bucuresti, prin Marsul Chitarelor. Marsul chitarelor a inceput la ora 19:00, in parcul din.

Mii de persoane comemoreaza doi ani de la tragedia din Colectiv - VIDEO

Victimele tragediei din Clubul Colectiv sunt comemorate, vineri seara, in Bucuresti, prin Marsul Chitarelor. Marsul chitarelor a inceput la ora 19:00, in parcul din.

Marturia unei ranite in Colectiv, la doi ani de la tragedia din clubul bucurestean. IMAGINI SOCANTE

Cu doar cateva zile inaintea comemorarii a doi ani de la tragedia din clubul bucurestean Colectiv in urma careia 65 de oameni si-au pierdut viata, o noua marturie a calvarului prin care au.

Doi ani de la tragedia din club Colectiv. Gest impresionant in memoria victimelor din trupa Goodbye to Gravity. NASA trimite pe Marte un robot cu numele celor patru artisti decedati

Andreas Schonhofen, un admirator al trupei Goodbye to Gravity, a fost impresionat de drama din clubul Colectiv. Germanul a vrut sa aduca un omagiu artistilor sai preferati si a facut un gest impresionant.

Raport devastator in cazul Colectiv la doi ani de la tragedie

Dupa doi ani de la tragedia din Colectiv pare ca nimic nu s-a schimbat. Un raport al Ministerului Sanatatii arata situatia dezastruoasa din spitalele din Romania. in tara erau disponibile.

Romanii nu uita de Colectiv. Vineri va avea loc Marsul Chitarelor in comemorarea victimelor

Au trecut doi ani de la tragedia care a marcat Romania: incendiul de la Colectiv. Cel mai grav accident din istoria postdecembrista a Romaniei a dus la pieirea a 64 de tineri si la mutilarea a altor cateva zeci. in memoria victimelor, sute de persoane si-au anuntat prezenta vineri la Marsul Chitarelor. Evenimentul va avea loc de la ora 19.

VIDEO Peste 1.000 de oameni, intr-un mars al tacerii in memoria victimelor din Colectiv: Dupa doi ani nu s-a schimbat mai nimic

Cateva mii de oameni au ajuns, vineri seara, in fata fostei fabrici Pionierul din Capitala, intr-un mars al tacerii in memoria celor 64 de tineri care in urma cu doi ani au murit in incendiul din Clubul Colectiv. Rudele si prietenii victimelor au purtat tricouri albe, imprimate cu fotografiile celor dragi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )