Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Doi barbati din Floresti risca pana la cinci ani de inchisoare pentru trafic de droguri

Adevărul Adevărul,
Doi barbati din Floresti risca pana la cinci ani de inchisoare pentru trafic de droguri

Doi barbati din Floresti cu varste de 45 si, respectiv, 50 de ani, au fost retinuti de catre politisti pentru cresterea, pastrarea si comercializarea drogurilor de tip marijuana si paie de mac din care se extrage opium. Anterior, suspectii au fost condamnati pe infractiuni similare, unul dintre ei fiind la libertate cu termen de proba. continuă pe Adevărul

Medicii au confirmat virus gripal la doi barbati care au murit in ultimele 48 de ore; numarul deceselor a ajuns la 50

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) a anuntat, joi seara, ca s-a confirmat virus gripal la doi barbati care au murit in ultimele 48 de ore, numarul deceselor provocate de gripa ajungand la 50.

Un politist incoruptibil din Teleorman a dat pe mana anchetatorilor doi barbati care ii ofereau mita

Doi barbati au fost trimisi in judecata pentru dare de mita, deoarece au incercat sa mituiasca un politist cu 2. 000 de lei.

Gestul impresionant al unei femei pentru baietelul ei de cinci ani. Motivul pentru care a mers la gradinita deghizata in barbat

Whitney Kittrell isi creste singura cei doi copii si a facut tot posibilul ca baietelului ei Lucas, in varsta de cinci ani, sa nu rateze Ziua tatilor si a gogosilor, de la gradinita la care.

I s-a spus ca mai are doar cinci ani de trait, asa ca a decis sa profite la maximum de ultimele zile. Cand s-a dus din nou la control, medicii i-au spus ca...

I s-a spus ca mai are doar cinci ani de trait, asa ca a decis impreuna cu sotul ei sa traiasca cele mai frumoase amintiri. Nu s-au uitat la bani si au aruncat economiile de o viata, respectiv 10. 000 de lire.

Si-a cheltuit toate economiile pe vacante de lux, dupa ce doctorii i-au spus ca mai are cinci ani de trait. Anuntul care i-a schimbat viata

O femeie din Marea Britanie si-a cheltuit toate economiile pe vacante de lux, dupa ce medicii au diagnosticat-o gresit. Credea ca o sa mai traiasca cinci ani. Mai tarziu avea sa afle ca medicii au.

Un copil de cinci ani, in coma dupa ce s-a inecat in cada. Cum a fost posibil

Un copil de cinci ani din Focsani a fost transportat la Clinica Pediatrie din Iasi, in coma profunda, dupa ce miercuri seara s-a inecat in cada, in timp ce parintii erau acasa, insa la un moment dat l-au.

Copil de cinci ani blocat in casa, la Constanta. Vecinii au fost alertati de plansetele si tipetele micutului - VIDEO

Interventie de urgenta a pompierilor din Constanta. Un copil de aproximativ cinci ani este blocat singur intr-un apartament, iar vecinii l-au auzit cum plange si tipa. Autoritatile incearca acum sa.

SENTINTA crunta a judecatorilor: Detentie PE VIATA pentru doi barbati care au ucis un sef de post!

Tribunalul Maramures i-a condamnat, marti, la inchisoare pe viata pe cei doi frati invinuiti de uciderea sefului de post din Viseu de Jos, Gheorghe Nistor, scrie Agerpres. Judecatorii au decis prin sentinta.

Caz dramatic in Focsani. Un copil de cinci ani s-a inecat in cada

Un baiat de cinci ani a ajuns de urgenta la spital dupa ce a fost la un pas sa-si piarda viata prin inec in cada. Incidentul s-a petrecut in locuinta sa din Focsani. Copilul a ajuns miercuri.

A lasat copilul de numai cinci ani singur in casa ca sa se duca la piata. Vecinii au sunat urgent la 112 cand au auzit ce facea micutul speriat

Un copil de 5 ani din Constanta, blocat in casa, si-a ingrozit vecinii. Cel mic a inceput sa tipe iar oamenii au sunat la 112, speriati ca s-ar putea intampla o tragedie. Timp de 40 de minute, pompierii si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )