Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doi barbati din judetul Brasov au torturat pana la moarte un pui de ras si au postat imaginile pe Facebook

Hotnews Hotnews,
 Doi barbati din judetul Brasov au torturat pana la moarte un pui de ras si au postat imaginile pe Facebook

Un tanar de 17 ani si un barbat in varsta de 32 de ani dintr-o localitate din Brasov sunt cercetati pentru braconaj, dupa ce au postat pe Facebook un filmulet in care se vede cum au chinuit un pui de ras pana l-au omorat, relateaza SalutFagaras. ro. continuă pe Hotnews

Brasov: Doi barbati, cercetati pentru braconaj

Doi barbati din Bunesti, judetul Brasov, sunt cercetati pentru braconaj, dupa ce pe o retea de socia.

Politia a retinut doi barbati din Baleni, acuzati de camata. Ce au gasit oamenii legii la perchezitiile domiciliare

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sprijiniti de luptatori de la Serviciul pentru Actiuni Speciale si criminalisti, au efectuat, luni, 5 august, perchezitii domiciliare la doua persoane, din Baleni Sarbi, banuite de savarsirea infractiunii de camata.

Barbarism de nedescris! Pui de ras torturat pana la moarte pentru a oferi spectacol pe FB! Imagini greu de privit (FOTO)

Un pui de ras a fos ucis fara mila de doi tineri teribilisti care au filmat fapta lor abominabila si au distribuit imaginile pe retelele de socializare. Totul s-a intamplat in zona Rupea. Puiul de ras a fo.

Pui de ras, torturat si ucis in Brasov. Doua persoane sunt anchetate, dupa ce imaginile au ajuns publice

Doi barbati din localitatea Bunesti, judetul Brasov, sunt cercetati de politisti pentru braconaj. Cei doi, un adolescent de 17 ani si un adult de 32 de ani, ar fi omorat in chinuri un pui de ras.

Ioana Constantin (PMP) prezinta statistica MINORILOR DISPARUTI din judetul OLT: Unul singur este de NEGASIT, probabil ALEXANDRA

Pe hartie e totul bine in Olt. Ioana Constantin, secretarul general adjunct alPMP, a vrut sa afle situatia copiilor disparuti din judet, astfel ca a solicitat IPJ Olt o statistica oficiala. in.

Copilul din judetul Prahova a fost ademenit de un barbat si au ajuns impreuna in cimitir. Aici individul l-a intrebat ceva, dupa care a inceput sa-l atinga in zonele intime. A fost momentul cand baiatul a stiut ce avea sa se intample

Copilul din Boldesti Scaeni, judetul Prahova, a fost ademenit de un barbat si au ajuns impreuna in cimitir. Aici individul l-a intrebat daca se uita la filme erotice, dupa care a inceput sa-l.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )