Libnet.ro
UNICEF

22:30

Doi barbati au fost raniti intr-un accident produs langa Buzau VIDEO

Adevărul Adevărul,
Doi barbati au fost raniti intr-un accident produs langa Buzau VIDEO

Traficul pe DN2 E85, la iesire din Gura Calnau spre Potarnichesti, a fost dirijat, vineri seara, din cauza unui accident de circulatie. Doua persoane au fost ranite, in urma unei coliziuni produse din cauza nepastrarii distantei corespunzatoare intre vehicule. continuă pe Adevărul

UPDATE Doi copii au fost raniti intr-un accident. Micutii se aflau intr-un tractor care s-a rasturnat

Doi copilasi cu varste de un an si opt luni, respectiv, de opt ani, au fost raniti in urma unui accident mai putin obisnuit.

Doi barbati din Baia Mare, cercetati penal dupa ce au vandut teste COVID cu rezultat negativ. Care era pretul unei adeverinte false

Doi barbati din Baia Mare sunt cercetati penaldupa ce au vandutteste negative false pentru COVID-19. Acestia sunt acuzati caofereau adeverinte false de testare Covid,contra sumei de.

Mama cu doi copii, din Vrancea, raniti intr-un accident produs in apropiere de Buzau

Un accident rutier soldat cu trei victime a avut loc, marti dupa-amiaza, pe soseaua europeana E85, in satul Spataru. Evenimentul s-a produs in urma unor coliziuni fata-spate intre trei autoturisme care se deplasau dinspre Bucuresti catre Buzau.

Politicianul Samuel Calota si sotia sa, morti intr-un accident produs in judetul Brasov (VIDEO)

Politicianul Samuel Calota, consilier al fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, si sotia sa au murit intr-un accident de masina produs in judetul Brasov, informeaza B1 TV. Cei doi au lovit din plin un cap.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )