Libnet.ro
UNICEF

19:45

Doi barbati au fost raniti intr-un accident rutier petrecut in Prahova. Trei masini au fost implicate

Adevărul Adevărul,
Doi barbati au fost raniti intr-un accident rutier petrecut in Prahova. Trei masini au fost implicate

Doi barbati au avut nevoie de ingrijire medicala de urgenta dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier petrecut in comuna prahoveana Berceni. Trei masini au fost implicate. continuă pe Adevărul

Un nou om important din Guvern a avut accident rutier. Au fost doua victime, totul s-a intamplat azi. VIDEO

Dupa accidentul in care a fost implicat Lucian Bode, ministrul Transporturilor, iata ca un alt membru al guvernului a facut accident. Astfel, in judetul Arges, Catalin Bulf, secretar de stat in Ministerul Economiei, a facut accident auto din care au rezultat si doua victime. Un nou om important din Guvern a avut accident rutier Catalin .

Arges: Catalin Bulf, secretar de stat in Ministerul Economiei, implicat intr-un accident rutier. Masina in care se afla, a fost lovita pe DN 73

Catalin Bulf, secretarul de stat in Ministerul Economiei, a suferit un accident rutier,duminica, in jurul pranzului. Autoturismul in care oficialul si se afla si alte trei persoaneafost.

Accident rutier produs de un tanar baut si fara permis auto. Cum a incercat sa scape de Politie

Un tanar care a urcat baut la volanul unei masini, fara a avea permis auto, a incercat sa fuga de un echipaj de Politie si a produs un accident rutier.

Circulatie blocata pe DN2A, in apropiere de Harsova. Trei oameni au murit intr-un accident rutier

Trei oameni au murit intr-un accident rutier produs duminica, 20 spetembrie, pe soseaua care leaga Constanta de Harsova.

Accident rutier cumplit in apropiere de Hunedoara. Un copilas a murit. Se afla in bratele bunicii sale

Un accident rutier cumplit a avut loc pe soseaua Toplita Lunca Cernii: un copilas a murit in bratele bunicii sale.

Caz socant in Capitala! Doi barbati au talharit proprietarul unui apartament, dandu-se drept politisti

Doi barbati au talharit proprietarul unui apartament din sectorul 2 din Capitala, dandu-se drept politisti. Cei doi au sustras bunuri si bani, cauzand un prejudiciu estimat la suma de 13. 000 de lei.

Bistrita-Nasaud: O fata de 12 ani a intrat cu mopedul pe care il conducea intr-un stalp de beton; ea si pasagerul, in varsta de 16 ani, au fost raniti

O fata de 12 ani din judetul Bistrita-Nasaud a intrat, duminica seara, cu mopedul pe care il conducea, intr-un stalp de beton din localitatea Mintiu. Ea a plecat de la locul accidentului, fiind gasita acasa de politisti. Fata, dar si pasagerul de pe moped, un adolescent de 16 ani, au fost raniti, fiind transportati la spital.

Un secretar de stat in Ministerul Economiei a fost implicat intr-un accident rutier

Catalin Bulf, secretar de stat in Ministerul Economiei, a fost implicat, duminica, intr-un accident .

Trei oameni au fost raniti dupa ce o caruta a fost izbita de un microbuz. Care este starea victimelor

Accidentul rutier s-a produs in dimineata zilei de sambata, 19 septembrie, pe un drum de pe raza comunei Patrauti, din judetul Suceava. in urma impactului, doua persoane au fost proiectate in afara atelajului hipo, iar calul a ajuns sub rotile microbuzului.

FOTO Accident rutier la Alba Iulia: pieton de 85 de ani, ranit grav de o masina condusa de un sofer de 86 de ani

Un barbat de 85 de ani, care traversa o strada din Alba Iulia prin loc nepermis, a fost surprins si accidentat grav de o masina condusa de un sofer in varsta de 86 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )