Libnet.ro
UNICEF

10:45

Doi barbati cu masca au pulverizat spray lacrimogen in fata unui bloc din Sectorul 5, unde erau mai multe persoane

Adevărul Adevărul,
Doi barbati cu masca au pulverizat spray lacrimogen in fata unui bloc din Sectorul 5, unde erau mai multe persoane

Politistii din Bucuresti au demarat o ancheta, duminica seara, dupa ce doi barbati ce purtau masti faciale de protectie au pulverizat cu spray lacrimogen in fata unui imobil din Sectorul 5. Mai multe persoane erau in fata imobilului. continuă pe Adevărul

Doi mascati au pulverizat spray lacrimogen catre un grup de bucuresteni. Politia Capitalei, in alerta

Politia din Capitala este in alerta dupa ce doi indivizi cu masti pe fata au pulverizat un spray lacrimogen spre un grup de oameni.

VIDEO Patru tineri din Nucet, arestati preventiv pentru 30 de zile. Au bagat doi barbati in spital

Potrivit IPJ Dambovita, cei patru tineri acuzati ca au batut doi barbati din Nucet, pe care i-au bagat in spital, au primit mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

VIDEO Scandal monstru in Nucet. Doi barbati au ajuns la spital. Unul este taiat cu sabia

Mai multi indivizi au bagat in spital doi barbati, de 30 si 52 de ani, pe motiv ca unul dintre ei a dat cu masina peste berile insirate pe asfalt ale agresorilor. Politia a retinut, pana acum, patru suspecti. A fost nevoie de interventia mascatilor pentru aplanarea conflictului.

Beatrice Rancea: Schimbul de energie dintre interpreti si public poate avea loc doar in sala de spectacol, nu in fata unui ecran, care omoara emotiile de pe scena

Beatrice Rancea este regizor si coregraf, managerul Operei Nationale din Iasi din 2011, timp in care, pentru doi ani, a condus Opera Nationala din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )