Libnet.ro
UNICEF

16:30

Doi barbati au murit de gripa n judetul Arad. Numarul deceselor n acest sezon ajunge la zece

Hotnews Hotnews,
 Doi barbati au murit de gripa n judetul Arad. Numarul deceselor n acest sezon ajunge la zece

Doi barbati din judetul Arad au murit din cauza gripei. in cazul unuia dintre barbati, analizele de laborator nu au fost inca finalizate, dar medicii cred ca acestea vor confirma suspiciunea, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Un barbat din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul deceselor n acest sezon ajunge la sapte

Un barbat in varsta de 69 de ani, din judetul Prahova, a murit din cauza gripei, numarul deceselor din cauza acestui virus ajungand la sapte in acest sezon, anunta duminica Institutul National de Sanatate Publica INSP). Barbatul suferea si de alte boli si nu era vaccinat antigripal, relateaza Mediafax.

Tragedie la Galati. Doi barbati au fost gasiti morti in casa inghetata

Doi barbati din Galati au fost gasiti morti in casa neincalzita. Unul dintre barbati, in varsta de 50 de ani, fiind gasit mort in casa inghetata. Fratele sau, cu 14 ani mai in varsta, a fost dus.

Batrana abia intrase in magazin, cand doi barbati s-au apropiat de ea. Nimeni nu a inteles ce s-a intamplat. Totul insa a fost surprins de camera de supraveghere (VIDEO)

Batrana abia intrase in magazin, sprijinindu-se in caruciorul de cumparaturi, cand doi barbati s-au apropiat incet de ea. Nimeni nu si-a dat seama ce s-a intamplat. Nici macar pensionara. Totul a.

Primele ordine de protectie emise de politistii din Dambovita. Doi barbati violenti, tinuti la distanta de fostele sotii

Politistii de la IPJ Dambovita au emis primele ordine de protectie emise dupa modificarea legislatiei privind violenta domestica a fost modificata si completata. Doi barbati violenti sunt tinuti la distanta de fostele sotii, pana ce instanta se va pronunta in cazul lor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )