Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi copii de 9 si 11 ani din Dolj s-au inecat, dupa ce au incercat sa scoata o minge dintr-un lac

B1 B1,
Doi copii de 9 si 11 ani din Dolj s-au inecat, dupa ce au incercat sa scoata o minge dintr-un lac

Doi baieti de 9 si 11 ani s-au inecat, duminica seara, intr-un helesteu din satul Racarii de Sus, judetul Dolj, dupa ce au incercat sa scoatadin lac o minge cu care se jucau, informeaza. continuă pe B1

DOLJ: Doi copii de 9 si 11 ani au cazut intr-un helesteu in timp ce incercau sa recupereze o minge

Doi frati, in varsta de 9 si 11 ani, din judetul Dolj au fost scosi, duminica seara, dintr-un helesteu unde ar fi cazut in timp ce incercau sa isi recupereze mingea cu care se jucau. Echipajele de salvatori le-au facut celor doi manevre de resuscitare, care continua la spitalul unde cei doi baieti au fost transportati, relateaza news. ro.

Tragedie fara margini in Dolj. Doi copii au murit inghetati in lac dupa ce au sarit sa-si recupereze o mingea

O alta nenorocire s-a abatut asupra judetului Dolj, unde doi baieti in varsta de 9 si 11 ani au murit inecati intr-un lac. Copiii sarisera sa-si scoata mingea din apa, fara sa se gandeasca o secunda la ce li se poate intampla. in ciuda eforturilor facute de echipajele medicale, copilasii au pierdut lupta cu viata.

Drama in Dolj. Doi copii au cazut in apa incercand sa recupereze o minge. Hai, hai, trebuie sa-i salvam!

Copiii, in varsta de 9, respectiv 11 ani, se jucau langa un helesteu, in apropierea caselor. Erau impreuna cu sora unuia dintre ei, in varsta de 6 ani. Fetita a fost cea care i-a alertat pe parinti.

Doi copii inecati in lac, in timp ce se jucau cu mingea. Cei doi au fost gasiti inghetati

Misiune contra cronometru pentru pompierii din Dolj. Doi copii au fost scosi din apele inghetate ale unui lac si dusi de urgenta la spital in stare de inconstienta. Din nefericire, cei doi au murit in mainile medicilor dupa ce, timp ce patru, ore, medicii au facut tot posibilul pentru a-i tine in viata.

Gabi Badalau si Bianca Dragusanu, comportament necuvenit de fata cu cei doi copii ai afaceristului: Va rog, faceti ceva!

E scandal mare iar in familia lui Gabi Badalau, scandal in care acum este implicata si Bianca Dragusanu, fosta lui iubita. Claudia Patrascanu, inca sotia lui Gabi Badalau, a postat pe Facebook un amplu mesaj in care a povestit cu lux de amanunte ce s-a intamplat cand Gabi Badalau a venit sa-si ia copiii de .

Si-a stricat fata cu operatiile estetice. Artistul de 61 de ani din Romania si-a socat fanii

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti ai Romaniei a fost surprins de catre fotoreporterii Impact. ro. La 61 de ani, din dorinta de a ramane tanar, artistul si-a stricat fata cu operatiile estetice. intotdeauna ce e prea mult strica, asadar, cumpatarea este cuvantul cheie. Operatiile estetice i-au stricat fata Aurel Moldoveanu, ca despre el este vorba, .

FOTOGALERIE O frumoasa casa de circa 100 de ani din centrul Bucurestiului, mutilata de lucrarile de refacere a fatadei Primaria Capitalei a sesizat Parchetul

O frumoasa casa de circa 100 de ani din centrul Bucurestiului, de pe Calea Serban Voda, a fost mutilata de lucrarile de refacere a fatadei. Potrivit unui raspuns transmis de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro, lucrarile au fost facute fara autorizatie de construire, desi zona este protejata, si au fost sesizate organele de urmarire penala.

Cine este iubita lui Cheloo. Cei doi au impreuna doi copii FOTO

Cheloo, pe numele sau real Catalin Stefan Ion 42 de ani), a reusit, de-a lungul timpului, sa isi pastreze viata personala departe de ochii curiosilor. Rapperul este divortat, iar in prezent se afla intr-o relatie cu Daniela Moraru. Cei doi au impreuna doi copii, o fetita si un baiat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )