Libnet.ro
UNICEF

20:15

Doi copii si bunicul lor, spulberati cu masina de un sofer grabit. Unul dintre minori a ajuns sub rotile autoturismului. Imagini socante!

Antena3 Antena3,
Doi copii si bunicul lor, spulberati cu masina de un sofer grabit. Unul dintre minori a ajuns sub rotile autoturismului. Imagini socante!

Accident ingrozitor la intrarea in parcarea complexului Confort City din Popesti Leordeni. Un copil, care traversa impreuna cu bunicul lui, a ajuns sub rotile masinii din cauza unui sofer grabit. Potrivit unor surse, acesta vorbea la telefon in momentul producerii accidentului si s-ar fi grabit sa treaca de bariera cat mai repede dupa masina din fata pentru a nu plati taxa de parcare. continuă pe Antena3

Doi copii mici din Rosia Montana, raniti grav dupa ce s-au oparit cu apa fiarta. Au fost preluati de ambulante si dusi la spital

Doi copii minori din comuna Rosia Montana au ajuns la spital in stare grava dupa ce s-au oparit cu apa fiarta. Circumstantele in care s-a produs accidentul nu sunt cunoscute, deocamdata.

VIDEO Autocar plin cu turisti a luat foc pe DN1 la Azuga. Printre pasageri, o femeie insarcinata si doi copii

Un autocar in care se aflau 47 de persoane a luat foc, luni dimineata, pe DN1, la iesire din statiunea Azuga. Printre pasageri se afla o femeie insarcinata si doi copii. Nimeni nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )