Libnet.ro
UNICEF

06:45

Doi copii din Cluj-Napoca si-au facut afacere. Ce vand micutii in fata blocului in care locuiesc

Antena3 Antena3,
Doi copii din Cluj-Napoca si-au facut afacere. Ce vand micutii in fata blocului in care locuiesc

Doi copii din Cluj-Napoca si-au facut propria afacerein curtea blocului in care locuiesc. Cei doi fac singuri limonadaa si o vand trecatorilor. Pretul limonadei variaza intre 1-2 lei. continuă pe Antena3

Cinci persoane ranite, dintre care doi copii, intr-un accident in care a fost implicat si un troleu

Trei persoane, dintre care doi copii, au fost ranite, luni, intr-un accident care s-a produs pe soseaua Vestului din Ploiesti. in accident a fost implicat si un troleu in care se aflau 16 persoane.

Un mort si trei raniti la Arad, intre care doi copii de 3 si 6 ani, dupa ce masina in care se aflau a iesit de pe sosea si s-a izbit de o casa

O femeie si-a pierdut viata si trei persoane au fost ranite, intre care doi copii de 3 si 6 ani, dupa ce masina in care se aflau a iesit de pe sosea si s-a izbit de o casa. Soferul, cu alcoolemie de 0,84 miligrame alcool pur in aerul expirat, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei si a carosabilului umed, in conditii de ploaie.

Scoala cu sapte copii din Gorj construita in locul unei biserici. Fac Matematica si Limba Romana doar cu doi copii

Scoala cu cei mai putini elevi din judetul Gorj se afla in satul Horezu, care apartine de comuna Turcinesti. Aici invata sapte elevi, cate unul in clasa pregatitoare si clasa I, patru elevi la clasa a II-a si o eleva in clasa a III-a.

PENSIILE VOR FI TAIATE! SUTE DE MII DE ROMANI vor ajunge sa primeasca DOAR JUMATATE din BANI. ANUNTUL facut de Teodorovici!

Vesti proaste pentru mai multi pensionari din Romania! Unii dintre ei vor pierde jumatate din venitul lunar, conform unui nou poriect ajuns deja pe masa parlamentarilor. Acesta urmeaza sa fie supus la vot in cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )