Libnet.ro
UNICEF

05:15

Doi copii din Ploiesti raniti intr-un accident provocat de un sofer de 70 de ani

Adevărul Adevărul,
Doi copii din Ploiesti raniti intr-un accident provocat de un sofer de 70 de ani

Doi copii au fost raniti intr-un accident rutier petrecut miecuri in centrul Ploiestiului. Conform politistilor, vinovat se pare ca este un sofer in varsta de 73 de ani. continuă pe Adevărul

Olandezul care risca detentie pe viata in Moldova dupa ce a exploatat sexual doi copii din Cahul, eliberat din arest

Demersul procurorilor de prelungire a arestului preventiv in privinta cetateanului Olandei, care a abuzat sexual doi copii din Cahul, a fost respins de Judecatoria Cahul. Procurorii considera ilegala aceasta incheiere judecatoreasca si anunta ca vor reactiona in limitele prevazute de lege.

Cinci raniti, dintre care doi copii, intr-un accident petrecut pe drumul dintre Ploiesti si Targoviste

Doi copii si trei adulti au fost raniti intr-un accident rutier care s-a petrecut, luni, pe DN 72, drum care face legatura intre Ploiesti si Targoviste.

Idei istete si sfaturi de amenajare a unei camere impartite de doi copii

Cand ai doi copii, impartirea timpului, a bugetului si a spatiului poate reprezenta o adevarata provocare. in plus, diferenta de varsta dintre cei doi prichindei este si ea extrem de importanta si.

VIDEO Disperarea parintilor unei fete paralizate dupa un accident provocat de un comisar de mediu. Cum a fost dusa copila in fata instantei

O fata de 15 ani a ramas paralizata in urma unui accident rutier produs de un comisar al Garzii de Mediu. La patru ani de la accident, parintii fetei au dus-o pe Ana in scaun cu rotile in instanta, insa nici de aceasta data nu li s-a facut dreptate, judecatorii stabilind un nou termen in proces.

Copii din Germania, sclavi in Maramures! DIICOT a retinut trei persoane, intre care un ANGAJAT al D.G.A.S.P.C.

DIICOT revine cu noi detalii in cazulCentrului de reeducare din Maramures, dupa scandalul de sclavie cu adolescenti germani. Procurorii au efectuat, luni, 12 noi perchezitii in acest dosar,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )