Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Doi copii au murit alaturi de femeia care-i ingrijea. Tatal, mort de beat, nu a sarit sa-i ajute. Hai, ba, iesiti afara!

Adevărul Adevărul,
Doi copii au murit alaturi de femeia care-i ingrijea. Tatal, mort de beat, nu a sarit sa-i ajute. Hai, ba, iesiti afara!

Tragedia a avut loc in Bailesti, judetul Dolj. Cei doi copii ambii baieti) aveau 3 si 7 ani. in urma cu un an isi pierdusera mama. Tatal nu platise curentul, iar seara facuse o improvizatie cu un cablu electric. continuă pe Adevărul

Doi copii din judetul Dolj au sfarsit arsi de vii, dupa ce tatal baut a refuzat sa-i ajute: Nu pot sa ma duc, ba, nu vedeti ca e foc?

O tragedie a avut loc in orasul Bailestidin judetul Dolj, dupa ce doi frati in varsta de trei ani, respectiv sapte, au murit arsi de vii impreuna cu femeia care ii ingrijea, in urma unui incendiu.

Concluzia cinica a procurorilor care au anchetat moartea cumplita a doi copii de 11 ani. Cazul a starnit revolta

Doi copii de 11 ani au murit inecati in vara anului 2018 intr-o groapa construita ilegal de un intreprinzator privat in apropierea unui iaz de acumulare. Dupa doi ani de ancheta, procurorii au finalizat cercetarile cu o solutie care a revoltat familiile victimelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )