Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi din trei romani sunt optimisti in legatura cu viitorul Uniunii Europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doi din trei romani sunt optimisti in legatura cu viitorul Uniunii Europene

Concluziile raportului national pentru Romania, parte a studiului Eurobarometru standard 88, arata ca: doi din trei romani 66%) sunt optimisti in legatura cu viitorul Uniunii Europene, cu mult peste media europeana 57%). continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a constatat: doi din trei romani au incredere in UE

Doi din trei romani 66%) sunt optimisti in legatura cu viitorul UE, cu mult peste media europeana .

Romanii sunt optimisti in legatura cu viitorul Europei, dar nu au incredere in institutiile nationale: 66% dintre cetateni cred in UE, cu mult fata de medie europeana, insa doar 21% dintre romani cred in Guvern

Doi din trei romani 66%) sunt optimisti in legatura cu viitorul Uniunii Europene, cu mult peste media europeana 57%). Valorile care reprezinta cel mai bine Uniunea Europeana sunt drepturile omului 34% Romania, 33% UE), democratia 32% Romania, 33% UE) si pacea 32% Romania, 40% UE). La polul opus, romanii par sa nu aiba aceeasi incredere in institutiile nationale, in contextul in care doar 21% dintre romani au incredere in guvern. Acestea sunt cateva din concluziile raportului national pentru Romania, parte a studiului Eurobarometru standard 88, arataEurobarometrul standard al Comisiei Europene.

Romanii, optimisti in legatura cu viitorul Uniunii Europene

Doi din trei romani 66%) sunt optimisti in legatura cu viitorul Uniunii Europene, cu mult peste media europeana 57%). Aceasta este una dintre concluziile raportului national pentru Romania din cadrul Eurobarometrului standard 88.

Accident grav in Italia! Trei romani, raniti dupa ce un microbuz a lovit un camion

Trei cetateni romani au fost raniti, sambata dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a lovit un camion stationat, la intrarea intr-un spatiu pentru servicii, pe o autostrada din nordul Italiei,.

GALERIE FOTO. Accident rutier grav pe o autostrada din Italia. Trei romani, raniti

Trei cetateni romani au fost raniti, sambata dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a lovit .

Noi detalii in cazul atacului armat de la Universitatea din Michigan. Cine sunt cele doua persoane care au murit

Persoanele ucise in atacul comis vineri la Universitatea Centrala din Michigan sunt parintii autorului atacului, afirma surse citate de Detroit Free Press. Autoritatile considera ca autorul atacului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )