Libnet.ro
UNICEF

07:00

Doi frati romani, condamnati la 12 ani de inchisoare pentru viol in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Doi frati romani, condamnati la 12 ani de inchisoare pentru viol in Marea Britanie

Doi frati romani stabiliti in Marea Britanie au fost condamnati la 12 de inchisoare pentru viol, fapta lor avand loc la nici un an de la eliberarea din inchisoare din Franta, unde au stat in spatele gratiilor fara viol. continuă pe Adevărul

Londra: Doi frati romani, condamnati la 12 ani de inchisoare pentru viol

Doi frati romani au fost condamnati in Marea Britanie la 12 ani de inchisoare pentru viol. Ei au comis oribila fapta la nici un an de la eliberarea dintr-o puscarie din Franta, acolo unde.

Doi frati s-au regasit, din intamplare, dupa 30 de ani

Doi frati s-au regasit, din intamplare, dupa 30 de ani. Roy Aspinall a vazut un barbat care dormea pe strazi in oraselul britanic Wigan si a simtit nevoia sa initieze o discutie cu el,.

Barbat arestat dupa ce si-a violat mama. in trecut a fost condamnat tot pentru viol

Un barbat de 49 de ani din localitatea galateana Izvoarele a fost arestat preventiv dupa ce si-ar fi violat mama. Individul iesise de curand din inchisoare, unde a stat cinci ani si patru luni tot pe.

Proiect de LEGE: 5 ANI DE iNCHISOARE pentru raspandirea de FAKE NEWS pe internet

Utilizarea botilor bots) pentru influentarea dezbaterilor politice sau a cursului alegerilor va fi pedepsita cu amenzi de pana la 10. 000 de euro sau pedeapsa cu inchisoarea pentru cinci ani, potrivit.

Cum a fost tepuit Mirel Radoi de doi afaceristi romani

Fostul jucator si antrenor al Stelei a avut intentia de a reveni in fotbalul romanesc insa a fost lasat cu ochii in soare de doi oameni de afaceri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )