Libnet.ro
UNICEF

23:00

Doi functionari din Primaria Craiova si Directia pentru Protectia Copilului Dolj, arestati pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Doi functionari din Primaria Craiova si Directia pentru Protectia Copilului Dolj, arestati pentru luare de mita

Rodica Tenea, consilier juridic, in cadrul Directiei Juridice din cadrul Primariei Craiova, dar si Radu Smarandache, sef serviciu din cadrul Directiei Generala de Asistenta si Protectia Copilului Dolj, au fost arestati pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Buzau: Femeie retinuta dupa ce a inselat cu sume de bani functionari din mai multe judete

O femeie din Piatra Neamt a fost retinuta de politistii din Buzau dupa ce a inselat mai multi functionari din Buzau, Prahova, Bacau si Maramures, carora le cerea sa ii schimbe sume mari de bani in.

Fostul sef ANAF, Sebastian Bodu, despre actiunile fiscului din ultimele zile: Directia Generala Antifrauda Fiscala este o monstruozitate, un fel de Garda Financiara mai mare, mai agresiva si mai abuziva

Fostul sef ANAF, Sebastian Bodu, critica dur, pe pagina personala de facebook, actiunile fiscului din ultimele zile Directia Generala Antifrauda Fiscala este o monstruozitate. Este un fel de Garda Financiara.

Comisia Juridica din Senat, aviz favorabil pentru propunerea privind alegerile locale

Senatorii din Comisia Juridica au avizat favorabil, in unanimitate, propunerea legislativa pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, pentru modificarea Legii administratiei publice locale nr.

DOCUMENT Misterul din spatele inchiderii PUB18 pentru 3,28 de lei si ce spun antreprenorii corecti despre controalele ANAF

Cazul amendarii de catre ANAF a administratorului de la restaurantul PUB 18 din Regie si inchiderea terasei a fost extrem de mediatizata, dupa ce pe Facebook a circulat fotografia unui afis in care se arata ca ANAF a depistat 3,28 lei nedeclarati. Pub 18 a fost dat ca exemplu pentru abuzurile Fiscului in campania pentru reducerea evaziunii fiscale. Procesul verbal de control al ANAF la PUB 18 arata insa ca e vorba despre o diferenta mai mare intre banii din casa si cei batuti pe masina de marcat, de aproximativ 1. 600 lei. Vezi in text cum arata procesul-verbal de control al ANAF in acest caz ultra-mediatizat.

Comisia juridica din Senat, aviz favorabil pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov (VIDEO)

Comisia juridica din Senat a dat marti un nou aviz favorabil pentru retinerea si arestarea a fostului ministu al Finantelor Darius Valcov, informeaza B1 TV. Potrivit presedintelui Comisie juridice, Catalin.

Cel mai bun trimestru din ultimii sase ani pentru bursele europene

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, urmand sa incheie astazi cel mai bun trimestru din 2009 pana in prezent, pe fondul optimismului legat de masurile de stimulare pe care vor continua sa le ia bancile centrale in vederea sustinerii economiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )