Libnet.ro
UNICEF

19:16

Doi indivizi cu documente false similare cu cele din Romania, arestati pe un aeroport din Italia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doi indivizi cu documente false similare cu cele din Romania, arestati pe un aeroport din Italia

Doi indivizi care aveau documente de identitate false similare cu cele din Romania au fost arestati pe aeroportul din orasul italian Verona, in contextul masurilor speciale de securitate luate dupa atentatele de la Bruxelles, informeaza presa italiana. continuă pe Wall-Street Ro

Secretul succesului. Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetului

Alina si Diana sunt doua dintre cele mai cunoscute bloggerite din Romania in materie de fashion. Faptul ca le place sa fie mereu la moda le-a schimbat viata. Aflati mai multe detalii urmarind.

Vedetele din Romania sunt fascinate de bratarile Rudraksha by Cozy. Ce puteri miraculoase au talismanele din India

Rudraksha este o minune de arbore, despre care putina lume stie ca are puteri miraculoase si abilitatea de a schimba vieti. Romanii au insa de acum posibilitatea de a afla mai multe despre beneficiile pe care le au fructele Rudraksha, ce se poarta sub forma de bratara, la incheietura mainii. Vedetele din Romania au descoperit deja secretul unei vieti mai linistite datorita acestor talimane.

Dor Geta Popescu, cel mai bun alpinist de altitudine din Romania

Federatia Romana de Alpinism si Escalada a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2015. Dor Geta Popescu a primit titlul de cel mai bun alpinist de altitudine din Romania.

Toate partidele din Romania au fost afectate de activitatea DNA

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat astazi, la Craiova, ca toate partidele politice din Romania au fost afectate de activitatea DNA, in urma careia au fost arestati multi primari, consilieri judeteni sau locali, insa condamna victimizarea unora prin campanii de televiziune.

Cea mai veche autostrada din Romania intra din nou in reparatii

Zece kilometri din Bucuresti-Pitesti vor fi reasfaltati, desi specialistii atrag atentia ca durata de viata a autostrazii a expirat de aproape 40 ani. Din cauza infrastructurii din Romania, ministrul.

Fossil deschide primul magazin din Romania in AFI Palace Cotroceni

Fossil va deschide primul magazin din Romania, in AFI Palace Cotroceni, unde va prezenta modele de ceasuri si bijuterii, ochelari de soare, parfumuri, precum si produsele din piele marca Fossil, genti, portofele si accesorii pentru femei si barbati, potrivit unui comunicat de presa.

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, Nicolae Manolescu, despre academicianul Eugen Simion: E un tampit

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, Nicolae Manolescu, a lansat un atac la adresa lui Eugen Simion, critic literar si academician. Reactia vine in urma criticilor aduse de Eugen Simion, scrie Me.

Probleme la frane, instalatia electrica si usi la Range Rover. Cateva sute de unitati din Romania sunt rechemate in service

Producatorul auto britanic Land Rover a identificat probleme la unele SUV-uri produse, fiind vorba de franele de pe fata, deschiderea usilor in mers si oprirea brusca a motorului din cauza circuitelor electrice. Cateva sute de masini din Romania sunt rechemare in service, dupa cum urmeaza.

Ziua Portilor Deschise la una dintre cele mai SECRETE institutii din Romania

Sediul central al Ministerului Apararii Nationale va putea fi vizitat, duminica, 3 aprilie, cu prilejul aniversarii Zilei NATO in Romania.

Drumurile din Romania, cele mai periculoase din Europa. Cate persoane si-au pierdut viata in 2015

Romania a ramas si anul trecut tara cu cel mai mare numar de decese rutiere la un milion de locuitori 95), aproape dublu fata de media de 51,5 decese inregistrata la nivelul Uniunii Europene UE),.

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )