Libnet.ro
UNICEF

19:30

Doi marinari romani, BLOCATI intr-un port din Libia

B1 B1,
Doi marinari romani, BLOCATI intr-un port din Libia

Doi marinari romani sunt blocati la bordul unei nave in Libia, deoarece la bordul ambarcatiunii se afla si 90 de emigranti. Nava a primit un apel/solicitare de la centrul de cautare si salvare din Italia. continuă pe B1

Doi ofiteri romni, aflati la bordul unei nave sub pavilion Panama, blocati ntr-un port din Libia

Doi ofiteri romani, aflati la bordul unei nave sub pavilion Panama, sunt blocati la bord intr-un port din Libia, dupa ce vasul a salvat 90 de migranti din apele internationale, iar acum nu sunt lasati sa coboare pe tarm, scrie Mediafax. Reprezentantii Federatiei Internationale a Transportatorilor au apelat MAE, solicitand ajutor pentru repatriere.

Doi ofiteri romani, aflati la bordul unei nave, sunt blocati intr-un port din Libia

Doi marinari romani sunt blocati la bordul unei nave in Libia, deoarece la bordul ambarcatiunii se afla si 90 de emigranti. Nava a primit un apel/solicitare de la centrul de cautare si salvare din Italia.

Romani blocati in Bulgaria din cauza protestelor privind scumpirea carburantilor. Cat costa un litru la vecini

Scumpirea carburantilor cu 5% in tara vecina a dus la proteste in urma carora mii de cetateni straini, printre care si romani, au ramas blocati in trafic, atat pe directia spre Romania, cat si spre Grecia. Oamenii sunt nemultumiti de majorarile nejustificate din ultimele doua luni, dar si de cresterea impozitelor pentru masinile vechi, poluante, si de marirea asigurarilor pentru masini.

Sute de romani, blocati pe aeroportul londonez Luton dupa anularea a doua curse spre Cluj, in weekend

Sute de romani sunt blocati pe aeroportul londonez Luton dupa ce doua curse aeriene catre Cluj au fost anulate sambata si duminica.

Zeci de romani, blocati pe aeroportul londonez Luton dupa anularea a doua curse Wizz Air spre Cluj, in weekend

Zeci de romani sunt blocati pe aeroportul londonez Luton dupa ce doua curse WizzAir catre Cluj au fost anulate sambata si duminica.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )