Libnet.ro
UNICEF

18:15

Doi militari americani, acuzati de violarea unei romance in Italia. SUA cer repatrierea suspectilor

Hotnews Hotnews,
 Doi militari americani, acuzati de violarea unei romance in Italia. SUA cer repatrierea suspectilor

Doi militari americani stationati la o baza din nordul Italiei sunt acuzati de violarea unei romance prezentata drept prostituata, cazul starnind tensiuni diplomatice intre Roma si Washington, in contextul in care justitia americana solicita repatrierea celor doi, scrie Il Giornale di Vicenza, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Doi militari americani, acuzati de violarea unei romance in Italia; SUA cer repatrierea suspectilor

Doi militari americani stationati la o baza din nordul Italiei sunt acuzati de violarea unei romance prezentata drept prostituata, cazul starnind tensiuni diplomatice intre Roma si Washington, in contextul in care justitia americana solicita repatrierea celor doi, scrie Il Giornale di Vicenza.

Doi militari americani, acuzati de violarea unei romance in Italia. Statele Unite cer repatrierea suspectilor

Doi militari americani stationati la o baza din nordul Italiei sunt acuzati de violarea unei romance prezentata drept prostituata si care ar fi fost in luna a sasea de sarcina. Acest caz a starnit tensiuni diplomatice intre Roma si Washington, in contextul in care justitia americana solicita repatrierea celor doi, scrie Il Giornale di Vicenza.

Italia: Doi militari americani, acuzati de violarea unei romance insarcinate. SUA cer repatrierea suspectilor

Doi militari americani stationati la o baza din nordul Italiei sunt acuzati de violarea unei romance prezentata drept prostituata. Cazul a starnit tensiuni diplomatice intre Roma si Washington, iar justitia.

Doi militari americani sunt acuzati de VIOLAREA unei romance in Italia. SUA cer repatrierea suspectilor

Doi militari americani stationati la o baza din nordul Italiei sunt acuzati de violarea unei romance prezentata drept prostituata, cazul starnind tensiuni diplomatice intre Roma si Washington, in contextul in.

Rusia adopta sanctiuni pentru 12 militari americani acuzati de rele tratamente aplicate detinutilor

Rusia a adoptat sanctiuni impotriva a 12 militari americani pe care ii acuza de acte de tortura la penitenciarele militare americane de la Guantanamo Bay Cuba) si Abu Ghraib Irak), aceasta fiind o reactie la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )