Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi ministri din guvernul Orban, la o intalnire cu un inspector cu COVID-19. FOTO si VIDEO

Antena3 Antena3,
Doi ministri din guvernul Orban, la o intalnire cu un inspector cu COVID-19. FOTO si VIDEO

Ministrul Educatiei, Monica Anisie si cel de la Mediu, Costel Alexe, ar putea fi in pericol de a se contamina cu coronavirus, dupa ce s-au intalnit cu un inspector judetean confirmat, ulterior, cu COVID-19. continuă pe Antena3

Inspector scolar care a participat la o intalnire cu doi ministri si un prefect, diagnosticat cu Covid-19

Un inspector din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Iasi a fost diagnosticat cu Covid-19 in seara zilei de marti, 14 iulie, au anuntat reprezentantii institutiei.

PSD da in judecata Guvernul Orban. Totul a pornit de la alocatiile copiilor

Situatie neplacuta pentru Guvernul Orban! Acesta este dat in judecata de seful de cabinet al Liei Olgutei Vasilescu. Totul a pornit de la alocatiile copiilor. PSD da in judecata Guverul Orban! Seful de cabinet al Liei Olguta Vasilescu da in judecata Guvernul Orban pe tema alocatiilor copiilor din Romania, conform impact. ro. Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu .

PSD critica Guvernul Orban pentru proiectul privind carantina si izolarea. Cazanciuc: Nu prezinta nicio garantie ca romanii nu vor fi luati de pe strada pentru un simplu stranut (VIDEO)

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a acuzat Guvernul Orban ca a trimis un proiect pentru carantina si izolare in contradictie nu numai cu legea fundamentala a Romaniei,.

Doi pusti din Salaj au comandat pizza si au fost retinuti imediat dupa ce le-a venit mancarea. Motivul pentru care au ajuns dupa gratii

Doi tineri din Salaj, de 16 si 17 ani, au fost retinuti de politisti, dupa ce au comandat pizza si l-au lovit si talharit pe cel care le-a livrat-o.

Noi tensiuni in interiorul USR. Doi vicepresedinti din USR Alba si-au anuntat demisia: Ei acuza dictatura, abuzuri, cenzura si minciuni la nivelul filialei judetene

Doi vicepresedinti ai USR Alba si-au anuntat demisia din partid. Adrian Chivoiu si Cristi Campean au anuntat ca renunta la calitatea de membri USR, acuzand ca filiala din Alba Iuliaalaturi de unele.

Doi protestatari din Piata Victoriei, dusi la audieri si sanctionati (Jandarmeria)

Doua persoane care participau la protestul fata de legea carantinei, din Piata Victoriei, au fost duse la sectia de politie si sanctionate, dupa ce au refuzat sa se legitimeze, a anuntat Jandarmeria Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2821 seconds )