Libnet.ro
UNICEF

18:15

Doi morti si trei raniti dupa atacul de la Londra. Suspectul a fost neutralizat

România Liberă România Liberă,
Doi morti si trei raniti dupa atacul de la Londra. Suspectul a fost neutralizat

Atacul produs vineri dupa amiaza in centrul Londrei, in apropiere de London Bridge, s-a soldat cu do. continuă pe România Liberă

Atac la Haga! Europa este din nou in alerta generala, dupa atacul de la Londra VIDEO

Un nou atac socant si sangeros a avut loc, in seara de vineri, totul petrecandu-se la doar cateva ore dupa momentul critic din Londra. Autoritatile din Olanda au fost puse pe jar, dupa ce mai multe persoane au fost injunghiate si astfel ranite grav, pe o strada comerciala din orasul Haga. UPDATE Politistii olandezi .

Boris Johnson suspenda campania electorala, dupa atacul de la Londra

Premierul britanic in exercitiu, Boris Johnson, liderul Partidului Conservator, a decis suspendarea timp de doua zile a campaniei electorale, in urma atacului terorist comis in centrul Londrei, informeaza Mediafax, citand BBC.

VIDEO UPDATE Atac cu cutitul in centrul Londrei: Doi trecatori au fost ucisi, alti trei raniti Atacatorul, Usman Khan, a fost impuscat de politie Acesta a fost inchis in 2012 pentru fapte de terorism

Cel putin doua persoane au fost ucise si alte trei au fost ranite, vineri, la Londra, in urma unui atac cu arma alba comis pe celebrul London Bridge din centrul capitalei britanice. Atacatorul a fost impuscat mortal de politie. Potrivit presei, acesta avea asupra sa si o falsa vesta cu explozibili. Polita londoneza a incadrat atacul drept unul terorist. UPDATE 03:20 Politia metropolitana a dezvaluit ca autorul atentatului de la Londra, impuscat mortal de fortele de ordine, este Usman Khan, care a fost inchis in 2012 pentru fapte ce constituie infractiuni cu caracter terorist, fiind eliberat conditionat in decembrie 2018, informeaza publicatia The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )