Libnet.ro
UNICEF

10:45

Doi politisti din Satu Mare care au intervenit la un scandal au ajuns la spital dupa ce au fost batuti de doi tineri

Hotnews Hotnews,
 Doi politisti din Satu Mare care au intervenit la un scandal au ajuns la spital dupa ce au fost batuti de doi tineri

Doi politisti din Satu Mare care au intervenit, miercuri dimineata, pentru aplanarea unui scandal la o adresa unde fusese solicitat echipajul, au fost batuti de doi tineri, agentii fiind raniti si dusi la spital pentru ingrijiri. Politistii au scapat dupa ce au tras focuri de arma, iar suspectii au fost ridicati pentru audieri si vor fi acuzati de ultraj, anunta news. ro. continuă pe Hotnews

Doi politisti din Satu Mare care au intervenit la un scandal, batuti de doi tineri, conflictul fiind aplanat cu focuri de arma

Doi politisti din Satu Mare care au intervenit, miercuri dimineata, pentru aplanarea unui scandal la o adresa unde fusese solicitat echipajul, au fost batuti de doi tineri, agentii fiind raniti si dusi la spital pentru ingrijiri. Politistii au scapat dupa ce au tras focuri de arma, iar suspectii au fost ridicati pentru audieri si vor fi acuzati de ultraj.

Focuri de arma inSatu Mare!Doi politisti au fost batuti in timp ce interveneau la un scandal

Doi politisti din Satu Mare au tras doua focuri de arma in plan vertical, dupa ce au fost loviti de doua persoane, la locuinta celor din urma, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, surse.

Marius Munteanu a castigat un nou meci de kickbox, la puncte, impotriva unui ucrainean

Marius Munteanu a trecut de 60 de meciuri in kickbox, cele mai multe sfarsite prin victorii. Ultimul meci a fost unul greu pentru sportivul din Satu Mare, care a castigat la puncte.

NEPI Rockcastle incepe lucrarile la Shopping City Satu Mare. Cand va fi gata?

NEPI Rockcastle anunta inceperea lucarilor de constructie a celui de-al 18-lea centru comercial din portofoliul romanesc: Shopping City Satu Mare, planificat pentru inaugurare la finalul acestui an. Centrul comercial va dispune de o suprafata.

Doi barbati din Maroc si Irak, depistati la Curtici ntr-o masina ncarcata ntr-un tren de marfa

Politistii de frontiera aradeni au depistat doi barbati din Maroc si Irak care au incercat sa iasa ilegal din tara, ascunsi intr-un autoturism de pe platforma unui vagon dintr-un tren de marfa international.

Romania si Grecia, singurele tari (din zona euro) care nu au o baza de date cu tranzactii imobiliare

Dana Ababei, Presedinte ANEVAR si Director executiv CMF Consulting, a declarat in cadrul editiei nationale a Clubului Profesionistilor in Imobiliare CPI), ca atat tara noastra cat si Grecia, nu au o baza de date cu tranzactii imobiliare: Suntem, alaturi de Grecia, singurele tari din zona euro) care nu au o baza de date cu tranzactii imobiliare. Nu exista ceva centralizat, la nivel national.

Romania si Grecia, singurele tari din zona euro care nu au o baza de date cu tranzactii imobiliare

Romania si Grecia sunt singurele tari din zona euro care nu au o baza de date cu tranzactii imobiliare, a spus Dana Ababei, Presedinte ANEVAR si Director executiv CMF Consulting, in cadrul editiei nationale a Clubului Profesionistilor in Imobiliare CPI):Romania si Grecia, singurele tari din zona euro care nu au o baza de date cu tranzactii imobiliare. Nu exista ceva centralizat, la nivel national.

O supravietuitoare a Holocaustului, omorata de doi barbati din Franta

Doi barbati au fost inculpati marti in Franta pentru omor cu premeditare dupa uciderea unei femei in varsta de 85 de ani, supravietuitoare a Holocaustului, care a fost gasita vineri seara partial.

Un copil de doi ani din Oradea a murit in spital. Medicii suspecteaza un nou caz de gripa

Un baietel de doi ani si sase luni din Oradea a decedat marti la Spitalul municipal din Oradea. Medicii suspecteaza ca ar fi vorba despre un nou caz de gripa. E un caz posibil, dar nu avem inca.

CSM va cere Comisiei Europene lamuriri despre documentul din 2012 prin care erau solicitate date cu privire la cauze penale -*- CSM va cere Comisiei Europene lamuriri despre documentul din 2012 prin care erau solicitate date cu privire la cauze penale

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) va transmite o scrisoare Comisiei Europene CE) pentru a cere lamuriri despre sensul solicitarilor care se regasesc in documentul care ar fi fost transmis de catre CE in octombrie 2012 si in care erau cerute detalii cu privire la cauze penale vizandu-i pe George Becali, Adrian Nastase, Serban Alexandru Bradisteanu, George Copos, Tudor Alexandru Chiuariu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remes, Catalin Voicu sau Dan Voiculescu, relateaza News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )