Libnet.ro
UNICEF

12:00

Doi politisti au fost depistati pozitiv cu COVID-19 la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova

Adevărul Adevărul,
Doi politisti au fost depistati pozitiv cu COVID-19 la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova

Confirmarea in cazul primului politist a venit saptamana trecuta, iar in urma anchetei epidemiologice declansate s-a stabilit ca si un alt coleg este infectat cu virusul Covid-19. Cei doi angajati ai penitenciarului au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase din Craiova. continuă pe Adevărul

Focar de infectie cu Covid-19 la Serviciul Furturi Auto al Politiei Capitalei: 10 politisti au fost depistati pozitiv

Zece politisti de la Serviciul Furturi Auto din cadrul Politiei Capitalei au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar alti 10 se afla in izolare acasa. Primul caz pozitiv a fost inregistrat in 26 mai, anunta Politia Capitalei citata de Mediafax.

Focar de COVID-19 la o fabrica din Pascani: 26 de angajati au fost depistati pozitiv, sectia in care lucrau fiind inchisa

Un numar de 26 de angajati de la societatea Proinvest Group din Pascani au fost confirmati cu noul coronavirus, activitatea in sectia unde s-a descoperit focarul fiind inchisa.

Doi politisti belgieni, anchetati pentru incatusarea unor copii

Doi politisti din Bruxelles sunt anchetati dupa ce au incatusat doi copii de 11 si 13 ani, in timpul unei interventii pentru o tentativa de furt de scuter, informeaza AFP.

CORONAVIRUS |Iasi: Focar de COVID-19 la o firma din Pascani. 26 de angajati au fost testati pozitiv, iar alti 80 au fost plasati in izolare

Un focar de COVID-19 a fost depistat la o firma de prelucrare a otelului din municipiul Pascani, din judetul Iasi. 26 de angajati ai firmei au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, iar.

Infectarea ciudata cu COVID-19 a unui angajat al Penitenciarului Galati. A purtat in permanenta echipament de protectie, dar a fost confirmat pozitiv

Politistul de penitenciare a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, fiind asimptomatic. in prezent, se efectueaza verificari pentru stabilirea contactilor.

Accesul intr-un centru DGASPC Buzau a fost restrictionat, dupa ce o angajata a fost testata pozitiv

In urma testarii periodice a personalului din unitatile rezidentiale, vineri a fost confirmata pozitiv COVID-19 o educatoare din cadrul unui centru destinat copiilor, de pe raza municipiului Buzau. Toate celelalte 50 de teste sunt negative.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )