Libnet.ro
UNICEF

20:15

Doi politisti luati la bataie de trei persoane de etnie roma in timpul unui priveghi. Agresorii neaga aceste acuzatii

Antena3 Antena3,
Doi politisti luati la bataie de trei persoane de etnie roma in timpul unui priveghi. Agresorii neaga aceste acuzatii

Un priveghi s-a terminat cu scandal, dupa ce trei persoane de etnie roma au lovit doi politisti si i-au rupt hainele unuia dintre ei. Agresorii sunt propusi pentru arestare pentru ultraj si tulburarea linistii pu. continuă pe Antena3

Reactia unei patroane dupa ce un copil de etnie roma i-a furat bani din spatiul de joaca. Toti cetatenii de etnie roma au acces interzis

Un incident petrecut la un spatiu de joaca din Botosani a starnit un adevarat scandal etnic. Dupa ce un copil de etnie roma a furat bani dintr-un spatiu de joaca, patroana respectivului loc de distractie pentru copii a postat pe internet un mesaj care a scandalizat comunitatea. Mai precis, a interzis accesul romilor in spatiul de joaca.

Carmen Dan ii cere lui Kovesi sa revoce detasarea la DNA a celor doi politisti care ar aparea in inregistrarile lui Vlad Cosma

Ministrul de interne Carmen Dan a cerut Laurei Codruta Kovesi sa revoce detasarea la DNA a celor doi politisti mentionati in inregistrarile prezentate de Vlad Cosma.

Doi politisti americani, impuscati mortal in timpul unui misiuni. Autorul crimei a fost prins

Doi politisti au fost impuscati mortal in timpul unei misiuni. Incidentul a avut loc in Ohio. Ofiterii politiei au primit un apel de o persoana si au fost solicitati sa intervina de urgenta.

impuscaturi in fata sediului NSA. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui incident armat produs miercuri in fata sediului Agentiei Nationale de Securitate NSA) a Statelor Unite, la Fort Meade, in Maryland, relateaza presa locala.

Elicopter cu turisti, prabusit in Marele Canion: Cel putin trei persoane au murit

Cel putin trei persoane au murit si alte patru au fost ranite grav, duminica, dupa prabusirea unui elicopter turistic in Marele Canion din Statele Unite ale Americii, relateaza site-ul agentiei The Associated.

Explozie de butelie, urmata de un incendiu. Trei persoane sunt afectate

Explozia unei butelii, urmata de un incendiu, a provocat trei victime in municipiul Constanta. Una dintre persoane este ranita grav.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )