Libnet.ro
UNICEF

09:00

Doi premieri in Romania, Viktor Orban si Viorica Dancila

Adevărul Adevărul,
Doi premieri in Romania, Viktor Orban si Viorica Dancila

De cativa ani buni, premierul Viktor Orban si-a facut un obicei in a veni la Baile Tusnad pentru a vorbi despre rolul Ungariei in Europa, viitorul Uniunii Europene, relatiile tarii sale cu vecinii si modul in care vede situatia comunitatilor maghiare din afara frontierelor nationale, cu referiri si directii de actiune pentru minoritatea maghiara din Romania. continuă pe Adevărul

Ion M. Ionita: La Tusnad, Orban s-a prezentat ca un lider al Europei Centrale. Ce propune Romania in Anul Centenarului? Nimic!

De cativa ani buni, premierul Viktor Orban si-a facut un obicei in a veni la Baile Tusnad pentru a vorbi despre rolul Ungariei in Europa, viitorul Uniunii Europene, relatiile tarii sale cu vecinii si modul in care vede situatia comunitatilor maghiare din afara frontierelor nationale, cu referiri si directii de actiune pentru minoritatea maghiara din Romania.

Tomac le cere lui Iohannis si Dancila sa reactioneze n urma mesajelor transmise de premierul ungar Viktor Orban

Presedintele Partidului Miscarea Populara, deputatul Eugen Tomac, solicita presedintelui Klaus Iohannis si prim-ministrului Viorica Dancila sa reactioneze in urma mesajelor transmise de oficiali maghiari, printre care si premierul Ungariei, Viktor Orban.

PONTA iese la RAMPA! DEZVALUIRI incendiare despre mizele venirii lui VIKTOR ORBAN in Romania: Omologii sai de la Bucuresti il vad azi ca pe un model

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca premierul ungar Viktor Orban isi permita sa vina in Romania si sa jigneasca romanii pentru ca la Bucuresti avem lideri slabi, care il admira si care ar fi.

Viktor Orban foloseste Romania ca rampa de lansare a mesajelor anti-UE si pro-Rusia. Reactia specialistilor

Prezent la Universitatea de Vara de la Tusnad, judetul Harghita, premierul Ungariei, Viktor Orban, a lansat noi critici la adresa liderilor UE, a pledat pentru o relatie mai stransa cu Rusia si a persiflat Centenarul Romaniei. Specialistii contactati de Adevarul analizeaza discursul liderului maghiar.

Viktor Orban, noi declaratii controversate: Tinutul Secuiesc a existat cand inca nu exista Romania moderna si va exista si atunci cand toata Europa se va fi predat Islamului

Premierul maghiar Viktor Orban continua seria declaratiilor provocatoare la adresa romanilor. Dupa ce a declarat la Universitatea de Vara ca pentru etnici magiari din Romania Centenarul nu este un moment.

Viktor Orban: Tinutul Secuiesc a existat cand inca nu exista Romania moderna si va exista si atunci cand toata Europa se va fi predat Islamului

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a spus, la Universitatea de Vara Tusvanyos de la Baile Tusnad, ca pentru maghiari Centenarul Marii Uniri nu reprezinta un moment festiv. Orban a pledat pentru un Tinut Secuiesc tot mai puternic.

Viktor Orban, preocupat de actiunile guvernului de la Bucuresti: E foarte important ca in Romania sa existe dezvoltare economica, dar nu bazata pe credite care duc la deficit dublu

Premierul maghiar Viktor Orban s-a aratat, in declaratiile facute la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, extrem de interesat de dezvoltarea economica a Romaniei si a ridicat si doua chestiuni.

Viktor Orban, in Romania: UE duce o politica primitiva fata de Rusia. Nici slovacii, nici cehii, nici noi n-avem motive sa credem ca Rusia e vreun pericol

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata, la lucrarile Universitatii de Vara de la Baile Tusnad, ca, in opinia sa, Uniunea Europeana duce o politica primitiva fata de Rusia, potrivit Agerpres. Premierul maghiar sustine ca, in afara Poloniei si a tarilor baltice,restul statelor UE ar trebui sa-si dezvolte relatiile bilaterale cu Moscova.

Viktor Orban, in Romania: Pentru noi, Centenarul nu este un moment festiv

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata, la Universitatea de Vara Tusvanyos de la Baile Tusnad, ca pentru maghiari Centenarul Marii Uniri nu reprezinta un moment festiv.

Presedintele PNL: Declaratiile lui Viktor Orban reprezinta o jignire la adresa sentimentului romanilor de Centenar. Somam Guvernul sa ia atitudine oficiala

Liderul PNL, Ludovic Orban, condamnat oficial declaratiile premierului ungar Viktor Orban, potrivit caruia Centenarul Marii Uniri nu este un moment festiv pentru maghiari, si le-a catalogat drept o jignire la adresa sentimentului romanilor. El a mai spus ca acestea sunt cu atat mai grave cu cat au fost facute in Romania si a somat Guvernul sa ia atitudine fata de declaratiile liderului ungar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )