Libnet.ro
UNICEF

07:30

Doi profesori, testati pozitiv cu coronavirus la un liceu din Alba Iulia. inceperea cursurilor a fost amanata

Adevărul Adevărul,
Doi profesori, testati pozitiv cu coronavirus la un liceu din Alba Iulia. inceperea cursurilor a fost amanata

Inceputul anului scolar la Seminarul Ortodox Sfantul Simion Stefan din Alba Iulia a fost amanat. Parintii si elevii au fost anuntati duminica seara. continuă pe Adevărul

Focar de COVID-19 in Valcea. Prefectul si alti 4 functionari, testati pozitiv

Focar de coronavirus la Prefectura Valcea. Alti 4 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19, dupa ce Prefectul a fost confirmat ca fiind infectat saptamana trecuta. Prefectul Sebastian Fartat a.

Alba Iulia: Trei elevi ai unui liceu militar au fost testati pozitiv, chiar inainte de inceperea anului scolar

Trei elevi ai Liceului Militar din Alba Iulia au fost testati pozitiv cuSARS-COV-2, chiar inainte de inceperea noului an scolar. Acestia provin din judetele Alba, Maramures si Mures si se pregateau sa.

Surse: Patru elevi cu COVID, la Liceul militar din Alba. Ministerul Apararii, in sedinta

Au aparut primele cazuri de coronavirus in randul elevilor de la Liceul militar Mihai Viteazul din Alba Iulia. Adolescentii au fost izolati, iar Ministerul Apararii va stabili azi cum se va desfasura in continuare noul an scolar.

Valul doi al pandemiei de coronavirus loveste puternic. Aceasta este prima tara din lume care va reveni la carantina totala

Pandemia de coronavirus loveste puternic in toate colturile lumii, astfel ca valul doi de COVID-19 este tot mai aproape de noi. Israelul este, pentru moment, prima tara din lume care revine la starea de urgenta, dupa ce numarul imbolnavirilor a crescut alarmant. Aceasta masura disperata va fi valabila timp trei saptamani. Oamenii nu vor mai .

Cursuri suspendate intr-un liceu din Gorj. Un profesor infectat cu COVID-19 a bagat toata institutia in carantina

S-a dat alerta, duminica seara, laLiceul Teoretic Novavi din Gorj, dupa ce s-a aflat ca un profesorcare participase la sedinta tinuta inainte de deschiderea scolii, era infectat cu COVID-19. Ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )