Libnet.ro
UNICEF

07:15

Doi romani au fost gasiti morti intr-o casa din Anglia

Adevărul Adevărul,
Doi romani au fost gasiti morti intr-o casa din Anglia

Cei doi se mutasera recent in casa si locuiau in aceeasi camera, incapere in care a fost cea mai mare scurgere de gaze. continuă pe Adevărul

Descoperire socanta intr-o casa din judetul Mures! Politistilor nu le-a venit sa creada ce vad

Doi tineri din judetul Mures au fost gasiti morti, in noaptea de luni spre marti, intr-o locuinta din satul Mica, iar anchetatorii merg pe ipoteza unei crime urmate de sinucidere. Tanara are urme de.

O fata de 17 ani si un barbat de 24 de ani, gasiti morti intr-o casa din judetul Mures. Suspiciuni de crima urmata de sinucidere

Doi tineri din judetul Mures au fost gasiti morti, in noaptea de luni spre marti, intr-o locuinta din satul Mica, iar anchetatorii merg pe ipoteza unei crime urmate de sinucidere. Tanara are urme de violenta in zona gatului, iar barbatul s-ar fi spanzurat.

Botosani: Sot si sotie, gasiti spanzurati. Descoperirea macabra, facuta de copii (VIDEO)

Tragedie in Botosani! Doi soti au fost gasiti spanzurati, miercuri dimineata, in propria casa din localitatea Codreni, informeaza B1 TV. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de catre copiii acestora,.

Casa din sectorul 4, distrusa de un incendiu

Fatada si acoperisul unei case au fost distruse in urma unui incendiu ce a izbucnit noaptea trecuta in sectorul 4 al Capitalei, fara a se inregistra victime, au informat, luni, reprezentantii ISU Bucuresti -.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )