Libnet.ro
UNICEF

12:30

Doi romani gasiti morti intr-o casa din Belgia. Care a fost cauza deceselor

Antena3 Antena3,
Doi romani gasiti morti intr-o casa din Belgia. Care a fost cauza deceselor

Doi imigranti romani au fost gasiti morti intr-o cladire din orasul Herstal, situat in estul Belgiei, autoritatile suspectand ca s-au intoxicat cu monoxid de carbon, informeaza postul RTBF, potrivit. continuă pe Antena3

Doi romani, gasiti morti intr-o casa din Belgia, dupa ce au inhalat monoxid de carbon

Doi imigranti romani au fost gasiti morti intr-o cladire din orasul Herstal, situat in estul Belgiei, autoritatile suspectand ca s-au intoxicat cu monoxid de carbon, informeaza postul RTBF.

Doi romani joaca, sambata, la Australian Open: Tecau si Olaru au fost programati la Melbourne. Cand vor intra pe teren

Cele cinci romance aflate pe tabloul de simplu au fost eliminate. Iubitorii tenisului din tara urmaresc acum parcursul celor doi jucatori de la dublu masculin, plus traseul singurei fete pe care o mai avem la dublu feminin.

Familia Iohannis cere stramutarea dosarului Casa din Balcescu de la Brasov

Familia Iohannis a depus la inalta Curte de Casatie si Justitie o cerere prin care solicita stramutarea de la Curtea de Apel Brasov a dosarului avand ca obiect contestatia in anulare formulata impotriva decizie instantei din noiembrie 2015, prin care cei doi soti au pierdut un imobil aflat in centrul Sibiului.

Cinci copii au fost raniti intr-un atac PKK, intr-o scoala din sud-estul Turciei

Cinci copii au fost raniti in explozia unui dispozitiv artizanal care a avut loc vineri in curtea unei scoli in Diyarbakir, cel mai mare oras din regiunea de sud-est a Turciei, unde traieste o populatie majoritar kurda si care este confruntata de luni de zile cu violente intre fortele de securitate si militantii Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), relateaza agentia Reuters.

O grenada a explodat intr-un bar din Maramures

O grenada a explodat, miercuri dimineata, intr-un cafe-bar din comuna Rona de Sus.

Surse: Atac cu grenada intr-un bar din Maramures

Un bar din Maramures a fost atacat cu o grenada. Ioan Romaniuc, primarul din Rona de Sus, Maramures, a confirmat in direct la Antena 3, ca o explozie a avut loc in barul din localitate. Potrivit primarului, nu au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )