Libnet.ro
UNICEF

10:15

Doi suspecti de inselatorii prin metoda Accidentul au fost pusi sub acuzare. Ei operau din Penitenciarul Galati

Adevărul Adevărul,
Doi suspecti de inselatorii prin metoda Accidentul au fost pusi sub acuzare. Ei operau din Penitenciarul Galati

Politistii de la investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Galati in colaborare cu politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Focsani au descins ieri si la mai multe persoane suspectate ca erau complicii celor doi detinuti. continuă pe Adevărul

Femeie din Zalau usurata de 9.000 de lei prin metoda Accidentul

O femeie din Zalau a ramas vineri fara 9. 000 de lei dupa ce, in ciuda mediatizarii unor cazuri similare si a numeroaselor recomandari preventive adresate, a fost inselata prin metoda Accidentul.

Escroaca batranilor din Focsani inselati de 20000 de lei prin metoda accidentul, prinsa de politisti. Victimele erau racolate de detinuti care aveau telefoane mobile in penitenciar

Faptele au fost savarsite in cardasie cu mai multi detinuti de la Penitenciarul Galati, care au avut telefoane mobile in celule cu care au reusit sa insele victimele.

Cei doi romani ucisi in Texas au fost inmormantati

Cei doi romani ucisi in Texas au fost inmormantati la Houston. Liturghia funebra, celebrata la o biserica ortodoxa din oras, a fost transmisa, prin internet, pentru familia din Romania a victimelor. intre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )