Libnet.ro
UNICEF

15:30

Doi suspecti, retinuti in cazul barbatilor ucisi luni intr-o cladire dezafectata din sectorul 6 al Capitalei

Adevărul Adevărul,
Doi suspecti, retinuti in cazul barbatilor ucisi luni intr-o cladire dezafectata din sectorul 6 al Capitalei

Doi barbati au fost retinuti azi-noapte in cazul celor doi paznici gasiti morti, luni dimineata, intr-o cladire dezafectata din sectorul 6 al Capitalei. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei doi suspecti ai crimelor de la fabrica de ciment din Capitala. Erau baieti cuminti. Nu au injurat aici, la noi, pe nimeni, dar sa omoare pe cineva

Cei doi barbati care au fost retinuti in cazul celor doi paznici gasiti morti, luni dimineata, intr-o cladire dezafectata din sectorul 6 al Capitalei sunt doi frati originari dintr-un sat din judetul Vaslui.

Noi informatii in cazul paznicilor ucisi in Capitala

Avem primele retineri in cazul crimei socante din Capitala!Doi barbati dau explicatii, marti, politistilor in cazul celor doi paznici de la o fabrica de ciment care au fost ucisi si.

VIDEO Contrabanda cu tutun in proportii deosebit de mari. Trei moldoveni si doi ucraineni, retinuti de politisti

Cinci persoane, dintre care trei cetateni din Republica Moldova si doi din Ucraina, au fost retinute fiind suspectate de contrabanda cu tutun in proportii deosebit de mari. Potrivit oamenilor legii, masa totala a marfurilor de contrabanda care urma sa ajunga in Ucraina este de peste 16 mii de kilograme, fiind estimata in bani la peste 1,1 milioane de lei, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )